Erkenning voor Koops Furness

Koops Furness is het eerste autobedrijf dat het branchebrede programma Erkend Duurzaam heeft doorlopen. Voor zowel de truckbedrijven, personenauto-bedrijven als de schadeherstelbedrijven is Koops Furness nu gecertificeerd. Op 18 november jl. is het eerste branchebrede certificaat Erkend Duurzaam uitgereikt door Frits Huffnagel van FOCWA en Bertho Eckhardt van BOVAG.

Dit programma is precies wat ons past, zo stelt een woordvoerder van het bedrijf. Hij bedoelde daarmee dat Erkend Duurzaam goed aansluit bij de problematiek van een schadehersteller, een autobedrijf of een truckdealer. Tegelijkertijd is een van de 82 bedrijven uit het Koops Furness concern het 900e bedrijf dat een Erkend Duurzaam certificaat ontvangt. Deze eer komt toe aan Koops Fivan Auto uit Amersfoort. Dit respectabele aantal bedrijven laat zien dat duurzaamheid een blijvend thema is bij de bedrijven in de automotive sector.

Het is de eerste keer dat de brancheorganisaties FOCWA en BOVAG gezamenlijk een onder het label Erkend Duurzaam behaald certificaat uitreiken. Dit vloeit voort uit de in juni aangekondigde samenwerking tussen BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging en STIBA op het gebied van MVO en duurzaamheid. IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit) geeft in opdracht van hen uitvoering aan het Erkend Duurzaam programma. Deze gezamenlijke uitreiking is een prachtig bewijs dat het de brancheorganisaties ernst is met het onder één label maatschappelijk verantwoord ondernemen in de sector.

Lees ook:Volvodealers duurzaam bezig…
Lees ook:Duurzame Hyundai-dealer
Lees ook:MAN-organisatie werkt duurzaam…
Lees ook:Renault milieubewust merk…
Lees ook:Nieuwe Mazda dealer; Koops Zeist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.