Smeets beste Mercedes-Benz dealer van Nederland

Mercedes-Benz dealer Smeets in Ittervoort is uitgeroepen tot meest klantvriendelijke dealervestiging voor het Duitse merk in ons land. Bovendien was Smeets Autogroep met deze én de vestigingen in Heerlen en Maastricht ook goed voor vier individuele gouden Klanttevredenheidsmedailles! Zodoende mag Smeets zich dit jaar ook de meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealergroep van Nederland noemen.
Directeur Math Smeets nam tijdens een speciale bijeenkomst in het Louwman Museum in Den Haag de bijbehorende prijzen waaronder de prestigieuze Klant Nr. 1 trofee in ontvangst. In het kader van Klant Nr. 1 streeft de Nederlandse Mercedes-Benz organisatie – met succes – naar de meest tevreden klanten van Nederland. Klanten kunnen zich over hun ‘eigen’ dealerbedrijf uitspreken via enquêtes waarbij alle aspecten van klanttevredenheid aan de orde komen. Klanttevredenheid heeft bij Mercedes-Benz topprioriteit omdat het een belangrijke factor is voor de loyaliteit op lange termijn. Bovendien zijn tevreden klanten belangrijke ambassadeurs voor het merk. Wederom bleek dat de complete Nederlandse Mercedes-Benz organisatie op een zeer hoog niveau acteert.
Klanttevredenheid is hét startpunt voor klantloyaliteit. Daarom voert Mercedes-Benz al meer dan 20 jaar onderzoeken uit om de mate van tevredenheid van zijn klanten te meten. Dit gebeurt door middel van digitale vragenlijsten die klanten kunnen invullen op een moment dat het hen uitkomt. Zo beoordelen ze hun dealer en kunnen ze eventuele verbeterpunten aangeven. Dit maakt het voor de Mercedes-Benz organisatie mogelijk om gericht aan verdere optimalisering van de dienstverlening te werken.

Lees ook:De beste Mercedes-dealer van ons land; Rutchen Gorinchem!
Lees ook:Veghelse Mercedes-dealer ASV meest klantvriendelijk
Lees ook:Hyundai beloont dealerkwaliteit…
Lees ook:Mercedes B-Klasse komt goed aan…
Lees ook:Mercedes gaat in mode….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.