Infinity komt er aan…

De nieuwe Infinity SUV zie je niet zo snel over het hoofd....

De nieuwe Infinity SUV zie je niet zo snel over het hoofd....

De fraaie en opallende automobielen van het nieuwe premiummerk Infiniti worden vanaf vrijdag 2 januari 2009 voor het eerst aan de meest veeleisende en deskundige Europese autokopers gepresenteerd, de Nederlanders.

In het hagelnieuwe onder hoogstaande architectuur gebouwde Infiniti Center aan de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht (afslag A15) worden direct alle modellen van Infiniti op een dynamische wijze gepresenteerd. Het Infiniti Center Amsterdam (Gaasperdammerweg = A9) begint de activiteiten eind februari. Het Infiniti Center Rotterdam is ‘state-of-the-art’. Het design van dit Center wordt bepaald door strakke lijnen en een heldere en moderne vormgeving. Glas en staal zijn de belangrijkste bouwmaterialen. Het Infiniti Center Rotterdam heeft een zeer luxe en aansprekend design. Ook de afwerking is van een ongekend hoog niveau. 

Vormgeving Centers sluit aan bij uitstraling automerk

 

Volgens directeur Marc van Snippenburg van het Infiniti Center Rotterdam sluit de vormgeving van de twee Infiniti Centers naadloos aan bij de uitstraling van het automerk. ‘’Infiniti is een Japanse producent van premium auto’s. Het merk staat voor een hoogwaardig vakmanschap en kenmerkt zich door een aansprekend design van de auto’s. Alle Infiniti’s hebben een zeer rijk interieur en onderscheiden zich door verbluffende prestaties. De Infiniti Centers in Amsterdam en in Rotterdam hebben dezelfde ingetogen premium uitstraling. Het bezoeken van een Infiniti Center geeft een potentiële Infiniti-rijder dezelfde ervaring als het binnenkomen in een modern vijfsterren designhotel”. Infiniti definieert opnieuw het kopen en bezitten van een auto uit de topklasse. Infiniti is echter geen merk dat modellen bouwt waar iedereen zich enigszins in herkent, maar een fabrikant van premium automobielen die alles hebben te bieden aan een select publiek. De sleutel tot het succes van Infiniti (onder meer sinds 20 jaar bewezen in de Verenigde Staten) is het aanbieden van auto’s van absolute topklasse, omringd door de best denkbare service.

Total Ownership Experience

Met het opbouwen van een compleet nieuw netwerk van Infiniti Centers maakt Infiniti het mogelijk de slogan Total Ownership Experience inhoud te geven. Dat houdt niet alleen service en garantie op het hoogst denkbare niveau in, maar ook het ontvangen van de cliënt in een moderne, vriendelijke omgeving waar hij/zij zich onmiddellijk thuis voelt en waar deskundigen aanwezig zijn voor advies en een superieure dienstverlening.

Nieuw merk, nieuw team, nieuwe uitdagingen...

Nieuw merk, nieuw team, nieuwe uitdagingen...

Infiniti Centers in gastvrije omgeving

De Infiniti Centers in Rotterdam en Amsterdam zijn gebouwd volgens het IREDI-concept: Infiniti Retail Environment Design Initiative. Dat omvat een gastvrije omgeving waarin een ieder zich meteen thuis voelt. Een omgeving waar het kopen van een premiumauto als natuurlijk wordt ervaren en waar een ieder graag terugkeert voor een goede service. 

Alle Infiniti Centers worden uitgevoerd conform het Lobby-Lounge-Gallery-concept in plaats van als traditionele showroom met de werkplaats ernaast. Daardoor hebben de Centers meer weg van een luxe, modern vijfsterrenhotel met ruimte voor zowel de cliënt als alle modellen van Infiniti: de G37 Sedan, de G37 Coupé, de coupé-crossovers EX37, de FX37 én de FX50, een combinatie van een sportwagen en een SUV.

In het interieur van de Centers, een ontwerp van de bekende designer Walter Knoll, zijn luxueuze fauteuils, HD-informatieschermen die speciaal voor Infiniti zijn ontwikkeld, elegante meubelen en natuurlijke materialen te vinden.

Bezoekers komen binnen in de Lobby, waar een gastvrouw van Infiniti zich over hen ontfermt. Vervolgens worden de bezoekers begeleid naar de Lounge waar een Infiniti-specialist als gastheer optreedt. Dit is een intiemer ruimte met lagere plafonds waar de eerste kennismaking worden gelegd met het merk Infiniti. De specialist is degene die de bezoekers uitgebreid laat kennismaken met de modellen van Infiniti en die uitgebreide informatie verstrekt over de vele innovatieve technologieën van het merk Infiniti. 

Daarnaast is de Gallery, een ruimte met meer licht, hogere plafonds, ruimte, fraai betegelde vloeren, met de modellen van Infiniti. Hier kan de cliënt op zijn/haar gemak kennismaken met de producten van Infiniti. En van hieruit kan ook de volgende stap worden gezet: het maken van een proefrit.

Eigenaar worden van een Infiniti

Heeft een cliënt besloten tot aanschaf over te gaan, dan wordt tot in detail vastgesteld wat de specifieke wensen zijn. Vervolgens wordt de auto besteld en geproduceerd in de fabriek in Tochigi in Japan. Is de auto eenmaal gearriveerd bij het Infiniti Center, dan wordt deze voorbereid voor de overdracht aan de trots berijder. Die overdracht vindt plaats in een speciale afdeling van de Lounge van het Infiniti Center.  Daar worden de vele bijzondere details van de auto uitgelegd. 

Infiniti Ownership Programme

De Total Ownership Experience van de eigenaar wordt ondersteund door het Infiniti i-Contact. Dit is een afdeling die zich bezighoudt met het wel en wee van de cliënten en hun Infiniti’s. Zorgvuldig geselecteerde specialisten zijn hier aanwezig om Infiniti-eigenaren van maandag tot en met zaterdag via een gratis telefoonnummer van dienst te zijn. Het gratis telefoonnummer is: 00 800 463 464 84. Infiniti i-Contact helpt mede het bezit van een Infiniti zorgeloos en plezierig te maken.

Infiniti VIP Service enInfiniti Touring Assistancezijn twee verdere sleutelcomponenten om Infiniti-eigenaren optimaal van dienst te zijn en hun kostbare tijd niet te verspillen. Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt biedt Infiniti VIP Service de cliënt het gratis ophalen en weer leveren van de auto aan, op een plaats die de cliënt het best uitkomt.

Infiniti Touring Assistance is erop gericht de cliënt optimale gemoedsrust te bieden bij het reizen. Want komt het ooit voor dat een cliënt onderweg hulp nodig heeft, dan staat een Infiniti Mobility Specialist gereed voor persoonlijke hulp. Hij zorgt ervoor dat de auto door deskundigen wordt behandeld, waar of wanneer dan ook. En zelfs wanneer de Infiniti-eigenaar reist in een ander merk auto, wordt hij/zij geassisteerd en verder geholpen.

Behalve deze unieke services biedt Infiniti een garantie die toonaangevend is. Die omvat een garantie van 3 jaar of 100.000 kilometer voor het totale voertuig, een garantie van 12 jaar tegen doorroesten en 3 jaar garantie op de (zelfherstellende) lak. Bovendien kunnen de garantieperioden worden uitgebreid.

Auto’s voor Europa

Infiniti’s hebben karakter, zijn mooi en ze zijn gedistingeerd. Maar belangrijker nog is dat ze stuk voor stuk zijn ontwikkeld in en voor Europa. Alle aanpassingen die de modellen helemaal geschikt maken voor de Europeanen en de Europese rijomstandigheden, zijn in Europa uitgevoerd en getest.

Dat geldt niet alleen voor de auto’s zelf, maar ook voor de 3,7-liter V6-motor, die volledig voldoet aan de strenge Euro5-norm, en het geldt voor de zeventrapsautomaat die (naast de manuele zes versnellingen transmissie) in het merendeel van de voor Europa bestemde Infiniti’s wordt gemonteerd. Deze automaat is speciaal afgestemd op de wens voor meer gevoel en snelle reacties van de Europese bestuurder.

Ook besturing, vering en remmen zijn afgestemd op gebruik in Europa door Europeanen. Tal van andere details, zelfs minimale zoals de letters op de versnellingsknop, zijn aangepast om de beleving van de Infiniti-modellen ‘100 procent Europees’ te maken.

De eerste Infiniti’s voor de Europese markt staan al in het Infiniti Center in Rotterdam gereed. De prijzen beginnen bij 54.950 euro voor de G37 Sedan en lopen op tot 105.950 euro voor de FX50S, de coupé-crossover met 5,0-liter V8-motor.

 

Lees ook:Infiniti naar Nederland
Lees ook:Infiniti claimt goed eerste kwartaal…
Lees ook:Infiniti had een mooie augustus….
Lees ook:Infiniti draait goed….
Lees ook:Infiniti mag niet klagen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.