Infiniti had een mooie augustus….

Infiniti, dure dochter van Nissan, verkocht vorige maand net geen 17.000 auto’s wereldwijd. Dat is een groei met net geen 20% t.o.v. vorig jaar augustus. Daarmee behaalde het in ons land bijzonder exclusieve merk haar beste prestatie ooit. Tot nu toe, acht maanden zijn er nu geteld, verkocht Infiniti 137.000 auto’s wat op zich weer een groei in zich houdt van 14%. Het merk moet het vooral hebben van de verkopen in de markten waar het ooit voor bedoeld was, de VS, Canada en Mexico. Daar stegen de verkopen met 16%, in China waar Infiniti relatief kort geleden aantrad, waren de verkopen 51% hoger.. In Europa gaat het allemaal een stuk minder hard. In acht maanden tijd verkocht men in onze streken 14.300 auto’s wat een groei inhoudt van 8%. Voor de goede orde, in Nederland beperkte die verkopen zich over acht maanden tot net 60 stuks. Er is dus nog veel terrein te verdienen voor de Japanse onderneming uit Hong Kong…

Lees ook:Inifiniti verkoopt steeds beter
Lees ook:Infiniti mag niet klagen…
Lees ook:Infiniti had prima eerste halfjaar…
Lees ook:Jeep had een goed eerste halfjaar….
Lees ook:VW Bedrijfswagens ziet omzet groeien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.