De Ka is dood, lang leve de Ka!

De nu nog huidige Ford Ka is nog steeds een leuke auto....en met een paar strepen over zijn lijf is het nog een sprotief ding ook... 

Ford-dealers hebben nu wel een heel goedkope auto in de showroom staan. De 'oude' Ka maakt plaats voor de nieuwe, maar niet zonder slag of stoot. Met enorm aantrekkelijke actiemodellen en ongekend lage prijzen worden de voorraden uitverkocht. Sla je slag!

Wie bij het jubilerend autobedrijf Korterink in Rouveen een nieuwe Ka koopt krijgt er nog een taart bij ook.... 

Bij Ford introduceert men dezer dagen de nieuwe Fiësta en in de komende maanden lost de nieuwe Ka de huidige ‘bolle’ voorganger af. Reden om te komen met stuntaanbiedingen, vol extra’s. Ford heeft dit altijd toegepast en voor hen die ongevoelig zijn voor een kenteken uit augustus of een beperkte kleurkeuze is er veel te halen. Het prijsniveau van de uitloopmodellen is ronduit aantrekkelijk te noemen en sommige dealers, zoals Korterink Rouveen en Ford Amsterdam, hebben flink wat auto’s op voorraad genomen. Navraag leert dat de actie meer dan succesvol is en de kleine Ka’s wegvliegen. Voor deze prijs (tussen 7.400-9000€)uiteraard niet zo vreemd, want er is geen auto zo voordelig als de Ka in actie-uitvoering. Ik rekende even een kleine Toyota Aygo door met de uitmonstering van de Ford Ka in uitloopverpakking en kwam al snel uit op een prijsniveau van rond de 12 mille. Een groot verschil natuurlijk. Dus wie het niet uitmaakt of hij in een allerlaatste nieuwe auto komt te rijden, maar wel een hele berg extra’s op zijn auto wil hebben zitten en ook nog eens gaat voor de laagste prijs is een ritje naar de Ford-dealer een aantrekkelijke gedachte. Maar bedenk wel; OP=OP! En er komen geen nieuwe voorraadauto’s meer bij!  

Lees ook:Toyota voert actie op de Auris!
Lees ook:Speciale Fiesta bij Ford..
Lees ook:Ford komt met special Ka!
Lees ook:Ford doet navigatie bij haar Fiesta
Lees ook:Toyota doet Aygo en Yaris in de aanbieding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.