Auto Colle viert veertigjarig bestaan met grote show

Het pand van Colle werd in 1993 en 1998 aangepast aan de moderne tijd 

Ook in het Limburgse Susteren, niet ver van Roermond, vinden we begin oktober a.s. een jubilaris. Auto Colle uit dat aantrekkelijke plaatsje viert dan haar veertigjarig bestaan en laat dat niet zomaar voorbij gaan…

Als Skodadealer heeft Colle een geweldig goede naam opgebouwd 

Mijn verhaaltje over Autobedrijf Korterink in het Zwolse leidde tot een reactie uit voor mij onverwachte hoek. Aan de compleet andere kant van Nederland zetelt het dealerbedrijf Colle uit Susteren. Voor wie niet precies weet waar dat is, het ligt niet ver van Roermond, op het smalste deel van Nederland, daar waar zowel België als Duitsland het Nederlandse grondgebied flink indrukken. Colle is een dealerbedrijf dat haar oorsprong heeft in de verkoop en het onderhoud van landbouwmechanica en men verkocht daar o.a. ook grote tractoren en ander voor ‘boeren’ belangrijke gereedschappen. Een jaar of 25 geleden werd een autodealerbedrijf opgezet dat onder meer Skoda’s ging verkopen in de tijd dat men bij de Tsjechen nog net niet bezig was met de Favorit.

Ook het jubileumfeest van 8-11 oktober zal in de showroom worden gehouden. Lekkere drankjes en hapjes en uiteraard een paar verrassingen!  

In 1992 werd het dealerschap flink opgewaardeerd, de invloed van Volkswagen werd merkbaar en de druk op het vaderlandse dealercorps opgevoerd. Colle breidde haar showroom en werkplaats steeds verder uit, de landbouwdivisie af. Intussen is de jongste generatie aan het roer van het dealerbedrijf gekomen en viert men binnenkort zeer feestelijk haar 40-jarig jubileum. Het bedrijf heeft haar vleugels nog verder uitgebreid door o.a. ook als servicepunt voor wereldmerk Ford op te treden dat naast het eigen merk zorgt voor nog meer keuzemogelijkheden in het toch al brede modelgamma van dit als zeer plezierig en betrouwbaar bekend staande autodealerbedrijf. Overigens is bij Colle naar eigen zeggen ook een flink groot aanbod van aantrekkelijk geprijsde gebruikte auto’s te vinden. Dus wie even wil genieten van een leuk, aantrekkelijk en vooral ervaren dealerbedrijf, die moet zeker even naar de grote jubileumshow van Colle in Susteren afreizen die van 8-11 oktober a.s. wordt gehouden. Inclusief vlaai en lekkere drankjes voor alle bezoekers. Grote kans dat u net als ik overtuigd raakt van de inhoud van de Limburgse boodschap: ‘Bij Auto Colle is iedere klant tevree’!    

Lees ook:Prins Carnaval van Borchgrave Roosteren gek op auto’s
Lees ook:Glimmende jubilaris
Lees ook:Feest in Susteren
Lees ook:Trouwen in een Superb
Lees ook:Renault Amsterdam wordt Arend Auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.