Peugeot trapt sponsoring ATP af met leuke campagne…

PEUGEOT is vanaf dit jaar officieel partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy en lanceert daarbij een spraakmakende contentcampagne: “A ride with Frank”. Al rijdend in de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV, onderweg naar het toernooi, gaat presentator Frank Evenblij in gesprek met tennishelden Gilles Simon en Fernando Verdasco. De nummer 24 en 40 op de World Tennis Ranking List. Naast tennis-talk zullen ook persoonlijke onderwerpen zoals liefde, vriendschap, muziek en de hoogtepunten van de stad Rotterdam aan bod komen. De teaservideo is gisteravond live gegaan op de Facebook pagina van Peugeot Nederland.

Uitzendtijden interviews:
Woensdag 15 februari 2017 – Fernando Verdasco
Vrijdag 17 februari 2017 – Gilles Simon

PEUGEOT heeft een rijke tennishistorie dat zich uit in een partnerschap met het internationale Franse Grand Slam toernooi Roland Garros sinds 1984. In 2016 is PEUGEOT wereldwijd de Platinum Partner van de ATP World Tour geworden, waarbij het automerk voor meer dan 25 internationale toernooien meer dan 500 officiële spelers auto’s verzorgen.
De 44e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament wordt van 13 t/m 19 februari 2017 gehouden in sportpaleis Ahoy in Rotterdam. Deze locatie is uitermate geschikt voor het tennisspektakel van onder andere Grand Slam winnaars.

PEUGEOT zal de officiële spelers auto van het Tournament verzorgen. De tennishelden zullen in alle luxe en comfort vervoerd worden in de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV en de PEUGEOT Traveller. Verschillende auto’s zullen ook in Ahoy zelf te bewonderen zijn voor het publiek waarbij exclusief ook een preview van PEUGEOT’s nieuwste aanwinst in de loop van dit jaar, de 5008 SUV, te zien zal zijn.

Lees ook:Raceweekend!!
Lees ook:Lichte stijging autoverkopen in februari..
Lees ook:Simon Loos krijgt superschone truck in dienst
Lees ook:Opel in actie bij Film Festival…
Lees ook:Opel gaat filmsterren vervoeren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.