Business Lease komt met vernieuwde website – in vijf landen actief!

Audi A1 - prijzen vanaf rond de 19 milleBusiness Lease Group lanceerde onlangs internationaal een online concept, waarvan de nieuwe website het belangrijkste onderdeel is. Het concept wordt uitgerold in vijf landen. Business Lease Group wil met de vernieuwde responsive website haar klanten nog meer ontzorgen en op alle momenten van de dag kunnen bedienen.

Sinds kort hebben de landen waar Business Lease dus actief is dezelfde website, in navolging op de al eerder gecreëerde internationale uniformiteit in producten en diensten.

01_Skoda_OctaviaIn tegenstelling tot de oude website is de navigatie nu meer gericht op de twee belangijkste doelgroepen: de leaserijder en de wagenparkbeheerder. Berijders kunnen makkelijker antwoord op hun vragen vinden en door het responsive design van de website met één knop direct het hulpnummer van Business Lease bellen. Voor onze wagenparkbeheerders wordt het nu nog eenvoudiger om online grip en controle op hun wagenpark te houden.

Bekijk de nieuwe website: www.businesslease.com als je interesse hebt in het leasen van een auto en dit door professionals wilt laten invullen…

Lees ook:Business Lease helpt wagenparkbeheerders…
Lees ook:Business Lease koopt Pools bedrijf van Belgen…
Lees ook:Business Lease – nu ook in Roemenie actief…
Lees ook:Mitsubishi laat leasing over aan Business Lease
Lees ook:Mooie groene nominatie Business Lease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.