Mitsubishi laat leasing over aan Business Lease

Moskou - Mitsubishi Outlander - met dameMitsubishi Motor Sales Nederland B.V en Business Lease Nederland B.V. lanceerden op 31 maart jl. een nieuwe samenwerking in de vorm van een leaselabel. Onder het label Mobiel+ Leasing voert Business Lease de a desbetreffende ativiteiten voor Mitsubishi Motors in Nederland uit. Mitsubishi Motors wordt hiermee, naast Hyundai, Mazda en Chevrolet, de vierde captive partner van Business Lease Nederland. De leasemaatschappij werkt hiervoor nauw samen met de merkdealers, die de dienstverlening eenvoudig uitbreiden met een leaseverhaal in hun offertemap.

Business Lease Nederland is een onderdeel van de Business Lease Group. Business Lease Nederland heeft vestigingen in Zeist, Nieuwegein, Capelle a/d IJssel, Amsterdam, Waalwijk en Apeldoorn. Business Lease Group is een Nederlandse autoleasemaatschappij, met vestigingen in Nederland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Hongarije en heeft een totaal wagenpark in beheer van ruim 44.300 auto’s.

Business Lease Group is een onderdeel van AutoBinck Holding. AutoBinck is een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Nederland, opgericht in 1907, met activiteiten in autodistributie, autoretail, leasing en mobility management, alsmede de distributie en verkoop van onderdelen en accessoires. AutoBinck heeft circa 1.450 werknemers werkzaam in de Benelux en Centraal-Europa en genereerde een omzet van ruim 900 miljoen euro in 2013.

Lees ook:Mooie groene nominatie Business Lease
Lees ook:Business Lease – nu ook in Roemenie actief…
Lees ook:Business Lease koopt Pools bedrijf van Belgen…
Lees ook:Bas Wibier stuurt nieuwe tak AutoBinck aan…
Lees ook:Van Mossel neemt Citroën Amsterdam over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.