Volvo in actie….

Volvo Nordic 113Ook in het nieuwe modeljaar heeft Volvo naar eigen statement van de fabrikant veel te bieden. Vanwege het succes van de aanbieding continueert Volvo de Nordic+ uitvoering voor de V70 en XC70. Bovendien zijn ze beide nu extra sportief uit te rusten met de nieuwe Dynamic Line. De V70 is de enige estate in zijn klasse die met 20% bijtelling te leveren is, ook als automaat.

2.226 Volvo’s V70 en XC70 verkocht Volvo vorig jaar in Nederland. De populaire Nordic+ uitvoeringen blijven leverbaar in het nieuwe modeljaar (vanaf nu te bestellen). Deze speciale ‘Scandinavische’ uitvoeringen zijn extra aantrekkelijk geprijsd en onder andere voorzien van navigatie, online diensten, verwarmbare lederen voorstoelen en parkeerverwarming. De parkeerverwarming is ook nog eens met een smartphone te bedienen. Volvo ’s geïntegreerde hulpdienst Volvo On Call zorgt in noodgevallen voor snelle hulp en bevat een slimme app, die bijvoorbeeld ook fungeert als ritregistratiesysteem.

Volvo Nordic 112Onder de XC70 Nordic+ Dynamic Line monteert Volvo bovendien 18” Freja Glossy Black lichtmetalen velgen. Optioneel voor de XC70 en de V70 zijn de 18” Titania Diamond Cut/Glossy Black lichtmetalen velgen. Daarnaast is Volvo’s XC70 voor het eerst ook leverbaar met een sportchassis. Het interieur van de Dynamic Line is bekleed met Dynamic Select Leder sportstoelen met contrasterend stiksel. Een sportstuurwiel, vloermatten, sportpedalen en een unieke Dynamic aluminium inleg maken de sportieve uitstraling compleet. Daarnaast heeft Volvo een ruim aanbod van accessoires om iedere auto aan de individuele klantwensen aan te passen. De Dynamic Line kent een meerprijs van €1.395 voor de V70 en €1.895 voor de XC70.

Volvo Nordic 111Het aanbod van de S80 wordt vereenvoudigd: het model is vanaf nu uitsluitend leverbaar in de uitvoeringen Momentum en Summum. Overigens komt de S80 D2, met D2 automaat en D4 handgeschakeld in het nieuwe modeljaar nog steeds in aanmerking voor 20 procent bijtelling. Hetzelfde geldt voor de V70.

Lees ook:Volvo geeft prijzen af voor nieuwe V40
Lees ook:Volvo breidt gamma V40 extra uit in 2016
Lees ook:Volvo verfrist de XC60
Lees ook:Volvo voert actie met XC60 Polarmodellen…
Lees ook:Volvo in actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.