Volvo in actie

Met de V70 en de XC70 heeft Volvo Car Corporation twee mooie aanbiedingen in het premiumsegment van de middenlasse. Om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van specifieke kopers, introduceert het Zweedse merk nu ook de Volvo V70 en XC70 Nordic. Deze stoere en extra luxueuze uitvoering is direct leverbaar voor 39.995 euro.
De V70 Nordic is leverbaar met 132 kW (180 pk) sterke T4-benzinemotor en een D4-dieselmotor die 120 kW (163 pk) levert; in beide gevallen is de prijs van het model op vijf euri na 40 mille. De XC70 Nordic wordt geleverd met de D4-dieselmotor voor 45.995 euro.

Zowel de V70 Nordic als de XC70 Nordic zijn beschikbaar in aansprekende kleuren, het interieur van de Nordic is standaard uitgevoerd in een T-Tec/textiel combinatie in de kleur Antracite Black-Offblack.
Daarbij is de Nordic-uitvoering uitgerust met aantrekkelijke zaken als Volvo’s RTI-navigatie, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een automatisch dimmende binnenspiegel, een regensensor, Park Assist achter en High Performance Multimedia met Bluetooth en audiostreaming.
Deze extra’s komen bovenop de niet al armoedige standaarduitrustig van de V70 en de XC70, die onder meer lichtmetalen 16-inchwielen, verchroomde raamomlijsting, mistlampen vóór, cruisecontrol en in hoogte verstelbare voorstoelen met lendensteun omvat.

Wie nog meer wil is er de Nordic Plus Line, die de uitrusting van de Nordic met onder meer lichtmetalen 17-inchwielen, dual-xenonverlichting, lederen bekleding en een elektrisch bedienbare achterklep naar een ongekend hoog niveau tilt. Bovendien is er keuze uit drie lederen interieurs, in de kleuren Antracite Black-Offblack, Antracite Black-Blond en Sandstone Beige-Soft Beige.
De Nordic Plus Line is verkrijgbaar voor een meerprijs van 2.995 euro. Verder zijn ook de Family Line voor 350 euro en de comfort en veiligheid verhogende Drive Support Line voor 2.195 euro leverbaar.

Is het nog niet genoeg kan de dealer u alles vertellen over de vele opties die de Zweden tegen meerprijs leveren. Staat vast in een fraaie folder met dito prijslijst. Even langs gaan bij Volvo als u daar meer over wilt weten.

Lees ook:Volvo verfrist de XC60
Lees ook:Volvo in actie….
Lees ook:Volvo breidt gamma V40 extra uit in 2016
Lees ook:Volvo voert actie met XC60 Polarmodellen…
Lees ook:Volvo geeft prijzen af voor nieuwe V40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.