Dacia Duster nog steeds scherp van prijs…

DACIA DUSTER (H79) - PHASE 2 - ADAPTATION FRANCEDacia heeft de prijzen van de nieuwe Duster bekendgemaakt. De stoere budget-SUV is te koop voor prijzen vanaf 16.990 euro (incl. BTW en BPM). Voor deze prijs is de Duster voorzien van de nieuwe, zuinige TCe-benzinemotor met 125 pk (92 kW). Uiterlijk is de nieuwe Duster weer helemaal bij de tijd; het interieur is zelfs compleet vernieuwd. De nieuwe Duster is vanaf 1 november te bestellen en staat vanaf begin december bij de Dacia-dealers.

Dacia biedt de nieuwe Duster aan in twee motorvarianten: de TCe 125 (benzine) en de dCi 110 (diesel). De dCi is ook leverbaar met vierwielaandrijving.
De Roemeense Renaultdochter levert de Duster met de nieuwe TCe 125-benzinemotor – die opvalt door zijn verbruik van slechts 6,0 l/100 km – als Ambiance, Lauréate en Prestige. De dCi 110 is er uitsluitend in de luxe Prestige-uitvoering.

Dacia Duster - logoDe Dacia Duster Ambiance is voorzien van een complete standaarduitrusting, met onder meer ABS, ESC, dagrijverlichting en centrale portiervergrendeling. Het vernieuwde, donkere interieur met een volledig nieuw dashboard benadrukt het off-road karakter van de Duster.
Voor 1.500 euro extra krijgt de koper van de Lauréate-uitvoering comfort verhogende zaken als airconditioning, Dacia Plug & Radio (radio met MP3-speler, USB-aansluiting, Bluetooth en bediening op het stuurwiel), een boordcomputer en mistlampen. Het interieur heeft in deze uitvoering bovendien een chiquere uitstraling door de toepassing van hoogglans grijze details.

De Prestige is de meest luxueuze uitvoering van de Duster. Deze is leverbaar met de 125 pk (92 kW) sterke benzinemotor en met de 110 pk (81 kW) sterke dieselmotor. De vanafprijs voor de Duster Prestige TCe 125 bedraagt 19.490 euro (incl. BTW en BPM), de dCi 110 is er voor prijzen vanaf 22.490 euro (incl. BTW en BPM). Afgezien van de bovengenoemde uitrusting is de Duster Prestige ook voorzien van 16” lichtmetalen wielen in dark metal, het MEDIANAV multimedia- en navigatiesysteem, cruise control en parkeersensoren in de achterbumper. Uiterlijk biedt de Prestige ook iets extra’s in de vorm van dakrails in chroomkleur met satijnglans. Kopers die prijs stellen op vierwielaandrijving kunnen de Duster dCi 110 Prestige ook als 4×4 bestellen voor prijzen vanaf 24.990 euro.

DACIA DUSTER (H79) - PHASE 2Onafhankelijk van de uitvoering zijn alle Dusters voorzien van een compleet nieuw interieur, dat het rij- en zitcomfort naar een nog hoger plan tilt. De stoelen zijn opnieuw ontworpen en het dashboard is eveneens compleet nieuw, voor een beter overzicht en intuïtieve bediening. Verder heeft Dacia de geluidsisolatie van de Duster sterk verbeterd, waardoor het stiller is in het interieur. Handig is ten slotte dat de bagageruimte van de nieuwe Duster met een inhoud van 475 liter groter is dan voorheen.

Lees ook:Veel auto voor je geld; Dacia Logan MCV!
Lees ook:Dacia zet zwaar in op nieuwe Duster
Lees ook:Dacia brengt Duster met extra luxe uitstraling…
Lees ook:Extra luxe Dacia Duster…
Lees ook:Dacia MCV nu bij de dealers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.