Volle orderlijst Opel Mokka

Opel Mokka exterior brownZeven maanden na zijn komst bij de dealers, is de Opel Mokka nu al een absolute bestseller. Opel ontving meer dan 100.000 orders voor de compacte SUV, die vooral populair is in Duitsland, Rusland, Engeland, Italiƫ, Frankrijk maar ook bij ons in Nederland. Dit succesvolle Opel-model is echter niet van plan op zijn lauweren te rusten, getuige bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de 103 kW/140 pk sterke 1.4-liter turbo-variant, die nu ook verkrijgbaar is met voorwielaandrijving en een handgeschakelde of automatische zesversnellingsbak. Het nieuwe infotainmentaanbod zorgt voor eerste klas vermaak. Wie zijn Mokka een extra stoere uitstraling wil meegeven zijn er ook nog nieuwe 19 inch wielen en de trendy metaalkleur Orange Rock.

Het motoraanbod van de Mokka wordt nu uitgebreid met een aantrekkelijk alternatief: terwijl de 1.4 turbobenzinemotor aanvankelijk alleen verkrijgbaar was met geavanceerde vierwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak, kunnen klanten de 103 kW/140 pk sterke variant van de Mokka nu ook bestellen met voorwielaandrijving en een handgeschakelde of automatische zesversnellingsbak.
Opel Mokka InteriorMet zijn handgeschakelde zesversnellingsbak en Start/Stop-systeem verbruikt de compacte SUV slechts 5,9 liter benzine per 100 km, met een uitstoot van 139 g/km CO2. Hij bereikt vanuit stilstand 100 km/u in 9,9 seconden en haalt een topsnelheid van 193 km/u. Wil je ook op de orderlijst voor de nieuw midi-suv? Snel in de auto springen dan en richting Opeldealers in ons land. Vraag wel even naar de levertijd, want dat kon nog wel eens verrassend lang zijn bij een auto die zo in de gratie van kopers is. Maar wie weet wil de dealer wel af van zijn demo of zo.

Lees ook:Opel zet nu vol in op de Mokka
Lees ook:Half miljoen Opel Mokka’s verkocht
Lees ook:Opel geeft prijzen voor de Mokka..
Lees ook:Opel levert Insignia nu ook als ‘gasbak’…
Lees ook:Opel komt met midi-Suv, de Mokka!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.