Leuke titel voor Volvo V60 Plus In Hybride

47847_1_5De Volvo V60 Plug In Hybrid is verkozen tot ‘Beste elektrische auto’ bij de Internet Auto Award-verkiezing, de grootste Europese online publieksverkiezing. Volvo Cars Nederland ontving afgelopen week deze onderscheiding van organisator AutoScout24. De organisatie van de verkiezing reikte de zogenoemde ‘Carolina’ uit, een beeldje waarvan de naam verwijst naar de beste ‘car online’.

De Internet Auto Award werd dit jaar voor de elfde keer georganiseerd door AutoScout24. In acht Europese landen konden consumenten online stemmen op hun favoriete auto’s. Zo’n 223.000 mensen brachten dit jaar hun stem uit. In de acht deelnemende landen, waaronder Nederland, worden lokale awards uitgereikt; later volgen de Europese awards.

De Volvo V60 Plug In Hybrid is ‘s werelds eerste plug-in dieselhybride. De bestuurder van de hoeft geen compromissen te sluiten tijdens het autorijden, dankzij de keuze uit drie rijmodi: Pure, Hybrid en Power. Het brandstofverbruik in de Hybrid-modus bedraagt slechts 1,9 liter per 100 km (48 g/km CO2, NEDC-rijcyclus). Bovendien biedt deze V60 het hoge comfort en de veiligheid waar Volvo om bekendstaat. Niet voor niets behaalde deze met vijf sterren de hoogste veiligheidsscore ooit voor een plug-inhybride auto in de Euro NCAP-tests. De V60 Plug in Hybrid is ook, samen met nog 2 andere merken, genomineerd voor de prestigieuze World Green Car of the Year award 2013. Op 28 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees ook:Toyota Auris favoriete zuinige auto…
Lees ook:Geen prijsaanpassing bij Volvo – V60 Plug-in-hybride blijft gelijk!
Lees ook:Mercedes A Klasse geliefd bij internetters…
Lees ook:Volvo hybride op voorhand succesvol
Lees ook:Volvo tevreden over eigen marktaandeel..

2 reacties op “Leuke titel voor Volvo V60 Plus In Hybride

  1. Vemo Lease BV

    Ook in de lease is dit een zeer populaire auto. De 0% bijtelling maakt de auto dan ook zeer aantrekkelijk voor de zakelijke rijder. Het gaat zelfs zover dat de auto’s nu vanuit Belgie, Duitsland en Frankrijk worden geimporteerd om ze maar voor 1/1/2014 te kunnen leveren ivm de verhoging van de bijtelling naar 7%.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    Ongetwijfeld zullen dit soort argumenten tellen bij zakelijke rijders.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.