Opel ADAM Rocks

De compacte Opel ADAM is een leuk model dat zich graag laat presenteren als personalisatiekampioen en de compacte auto met de beste connectiviteit ooit. Maar daar neemt fabrikant Opel zelf geen genoegen mee. Tijdens de autotentoonstelling van Genève zal de Opel tonen hoe het nog een stap verder wil gaan in de verbreding van het concept voor de ADAM, met de urban driedeurs cross-over ADAM ROCKS. Met zijn gespierde gestalte, stoere vormgeving en open dak effent de 3,7 meter lange ADAM ROCKS volgens Opel vastberaden de weg naar een nieuw marktsegment.

Het ADAM ROCKS-concept is bedoeld voor wie persoonlijke vrijheid zoekt op ‘ongebaande’ wegen. Met de doelgroep in het achterhoofd kreeg de ROCKS een hoger en breder postuur voor een bijzonder krachtige en compacte verschijning. De assertieve look met opvallende grillestructuur en ledkoplampen maakt duidelijk dat deze auto het meent. De richtingaanwijzers in boemerangvorm maken de stijl van de ADAM ROCKS nog specialer en de clips op de grote wielen van 18 inch krijgen een uitzonderlijk expressief design.

Het bijzondere gevoel van persoonlijke vrijheid in de ADAM ROCKS wordt verder benadrukt door zijn cabriolook en stoffen dak De stof reikt over de hele breedte van het dak tot aan de C-stijlen. Wat het ‘computergestuurde’ dak bijzonder aantrekkelijk maakt is zijn intelligentie: een speciale weerapp op het touch screen van het IntelliLink-informatiecentrum weet wanneer er slecht weer op komst is en sluit dan automatisch het dak. Deze ADAM rockt dus. Hoe het verder zal gaan met de nieuwe stoere versie van de ADAM hangt sterk af van de ontvangst door het publiek. Opel wil graag domineren in het wat duurdere segment binnen de kleine klasse en dan helpt een stoere versie als deze vast enorm. Maar dat hangt wel van de prijs af, zeker in ons land want in deze klasse telt dat zwaarder dan wat ook.

Lees ook:Opel ADAM Rock S – bijna 25 mille!
Lees ook:Opel ADAM, al 100.000 keer verkocht!
Lees ook:Opel ADAM, kampioen personalisatie!
Lees ook:Opel ADAM nu ook UNLIMITED
Lees ook:Opel ADAM App

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.