Service Think EV’s veilig gesteld

Electric Power Holland (EPH) is door EMA, de nieuwe eigenaar van het Noorse Th!nk, aangesteld als officiële servicepartner van de elektrische Th!nk. Dit betekent dat EPH de service, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de circa 110 in Nederland verkochte Th!nks gaat verrichten. EPH waarborgt daarmee dat de 100% elektrische auto’s nu en in de toekomst mobiel blijven.
Voor de circa 110 in Nederland verkochte Th!nks was sinds het faillissement van de Noorse moederonderneming en een aantal doorstarts eigenlijk geen solide onderhoudskanaal meer in Nederland. Totdat EMA zich als nieuwe eigenaar meldde bij het merk van elektrische stadsauto’s. De nieuwe Th!nk-eigenaar heeft voor EPH als servicepartner gekozen vanwege zijn enorme ervaring als het gaat om service, onderhoud en reparatie van elektrische voertuigen van diverse pluimage. EPH heeft niet alleen uitstekend getraind en opgeleid personeel en de juiste diagnosecomputers en uitleesapparatuur, het kan ook beschikken over de onderdelen van Th!nk.

EPH bestaat sinds begin 2012 en is ontstaan na het faillissement van All Green Vehicles. De service- en ontwikkelingsafdeling van EPH is gevestigd in Utrecht. In Leeuwarden bevindt zich het productiebedrijf van EPH, dat onder meer werkt aan een elektrische bestelwagen, een elektrische sportwagen en een compacte, elektrische vierwieler. Daarnaast richt het bedrijf zich op de verkoop, productie en ontwikkeling van hoogwaardige, elektrische aandrijflijnen voor de automotive industrie, in het bijzonder voor grootstedelijke distributie van goederen en personenvervoer.

Lees ook:MAN levert drie trucks aan CWS Nederland…
Lees ook:Amstelveense Hyundai dealer wint competitie
Lees ook:Zelfs Mazda moet terugroepen…
Lees ook:BMW maakt opladen i-serie nog aantrekkelijker…
Lees ook:Mooie prijzen voor Porsche Centra in Nederland…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.