Hoofdstedelijk debuut Opel Adam

De Opel ADAM is al ruim voordat hij in de showroom staat voor iedereen te zien, voelen of ‘proeven’. De iets duurdere compacte stadsauto van Opel maakt vanaf morgen, 12 januari aanstaande, zijn opwachting in de unieke ADAM store aan de Nieuwezijds Voorburgwal 262 in hartje Amsterdam.

De ADAM Store in Amsterdam is niet zomaar een concept- of een pop up store. Net zo uniek als Opels ADAM is, is de store dat ook. Bezoekers ervaren er gedurende de openingsperiode niet alleen de Opel ADAM en zijn vele gedaanten, ook maken interactieve belevingselementen, een unieke fotobooth en een exclusieve tijdschriftenverzameling deel uit van de store. Deze zal bovendien gedurende de openingsperiode transformeren van de ene ‘mood’ in de andere. Met andere woorden: van ADAM GLAM tot ADAM JAM en van ADAM JAM tot ADAM SLAM.

De winkel, die geopend zal zijn tot 1 april, bestaat uit twee verdiepingen, die via een grote raampartij goed zichtbaar zijn in het straatbeeld. Op de bovenverdieping van de ADAM Store vinden de bezoekers niet alleen een unieke tijdschriftenverzameling en een koffiebar, ook kan men zich daar in een opvallende fotobooth laten vastleggen met de Opel ADAM. Gedurende de openingsperiode zullen zich in de store bovendien diverse activiteiten en evenementen afspelen die het unieke karakter en het personalisatiepotentieel van de ADAM optimaal belichten en onderstrepen.

De ADAM Store bevindt zich in het hart van de hoofdstad, op een steenworp van de Dam, midden in het drukste winkelgebied in Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. De bezoeker heeft tevens de gelegenheid een proefrit te maken, hetzij ter plekke af te spreken, hetzij vooraf ingepland via www.opel.nl/adamstore.

De ADAM Store is zeven dagen per week geopend:

Lees ook:Opel pakt uit voor ADAM
Lees ook:Opel ADAM Hardwell Edition
Lees ook:Opel zorgt voor schoon vervoer Euro Hockey League
Lees ook:Ontwerpster krijgt eigen Opel ADAM ILVY
Lees ook:Opel ADAM voor DJ Hardwell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.