Opel ADAM voor DJ Hardwell

ADAM- Hardwell-Edition-288694Onlangs zag Robbert van de Corput, alias DJ Hardwell, een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. Hij werd door DJ Mag verkozen tot de beste DJ ter wereld. Dat viel prachtig samen met de overhandiging van de Opel ADAM Hardwell Edition 001, pal voor zijn optreden in de Passenger Terminal Amsterdam, in het kader van het Amsterdam Dance Event. Deze gelimiteerde ADAM is vernoemd naar Hardwell, de Nederlandse DJ die de laatste jaren met een enorme opmars bezig was in de internationale dance scene. Met in het afgelopen weekend een climax van jewelste: de verkiezing tot de allerbeste DJ ter wereld én trots eigenaar van zijn eigen Opel ADAM Hardwell Edition.

De Opel ADAM Hardwell Edition is uitgerust als 1.4 ecoFLEX met 74 kW (100 pk) vermogen, en hij onderscheidt zich door zijn witte dak en exclusieve Hardwell-striping op de zijkant van de auto. De naam van de DJ – die furore maakt in de bekendste clubs en op de meest vermaarde dancepodia van de wereld – keert verder terug in de rugleuningen van de met leder beklede stoelen. En uiteraard is de Opel ADAM Hardwell Edition voorzien van IntelliLink-technologie. Met het IntelliLink-systeem kan de bestuurder via zijn smartphone niet alleen luisteren naar zijn eigen favoriete muziek maar ook naar radioshows en podcasts op het internet. Het alles-in-één multimediasysteem omvat een 7-inch lcd-touchscreen, dat behalve muziek ook foto’s, video’s en apps weergeeft.

Van de honderd exemplaren van de ADAM Hardwell Edition was nummer 001 bestemd voor Hardwell zelf. Zijn fans hoeven niet achter te blijven. Dankzij de aantrekkelijke financieringsvorm ‘Opel2Go’ kunnen zij al voor € 149,- per maand in een fonkelnieuwe ADAM rijden. De overcomplete ADAM Hardwell Edition kost € 18.495,-.

Lees ook:Opel ADAM Hardwell Edition
Lees ook:Hoofdstedelijk debuut Opel Adam
Lees ook:Opel ADAM, kampioen personalisatie!
Lees ook:Opel pakt uit voor ADAM
Lees ook:Opel zorgt voor schoon vervoer Euro Hockey League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.