Peugeot houdt bijtelling ook volgend jaar laag…

Weer goed nieuws voor zakelijke rijders. Peugeot slaagde er opnieuw in om de emissie van de succesvolle 508 HYbrid 4 verder omlaag te brengen. Daardoor blijft deze Peugeot ook na 1 januari volgend jaar in het lage 14% bijtellingstarief.

Peugeot heeft in ons land tot en met september al ruim 2.400 hybride auto’s verkocht.
Een blijvend succes. De uitstoot bleef beperkt tot 91 gram CO2 per kilometer. Deze lage uitstoot is echter niet genoeg om het model na 1 januari a.s., als de strengere emissienormen van kracht worden, in de voor de leasemarkt gunstige 14% bijtelling te houden. De wettelijke grens ligt vanaf die op dit punt belangrijke datum op 88 g/km.

Peugeot HYbrid 4Het is Peugeot gelukt om voor de 508 HYbrid 4 de CO2 uitstoot van 91g/km terug te brengen naar 88g/km. Dat houdt in dat lease-rijdend Nederland ook na 1 januari 2013 kan blijven profiteren van deze auto 14% bijtelling. De leidende positie van Peugeot in dit segment wordt volgens de importeur hierdoor verder versterkt.
Peugeot introduceerde in 2012 drie modellen met HYbrid 4 technologie; 3008 HYbrid 4, 508 HYbrid 4 en de 508 RXH. Bij de volledig hybride dieselmotor HYbrid 4 worden 4 technologieën gecombineerd: de dieselmotor, de elektromotor, het STOP & START systeem en de 2Tronic versnellingsbak. Met de draaiknop op de middenconsole kan heel eenvoudig, zonder dat de auto stil gezet hoeft te worden, de gewenste rijstand geselecteerd worden: AUTO – SPORT- 4WD en ZEV

Lees ook:Nog lagere CO2 uitstoot bij Peugeot 508 Hybrid
Lees ook:Weer een schonere Peugeot, de 3008 Hybrid4
Lees ook:Peugeot brengt tweede 208 met 14% bijtelling
Lees ook:Schone Mercedes E-Klasse brengt bijtellingen omlaag…
Lees ook:Wennemars in Volvo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.