Mazda’s te koop via internet!

De websites Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl wisten de hand te leggen op zestig nieuwe Mazda2’s met zuinige motor en schone LPG-installatie. Het prijsvoordeel op deze compacte Japanner loopt bij aankoop via het internet op tot € 3.500,–, afhankelijk van de uitvoering en mits geregistreerd voor 1 juli dit jaar. Webiste Nieuweautokopen.nl claimt met de aanbieding voor deze Mazda2 BiFuel naar eigen zeggen een prima alternatief te zijn voor de merkdealer.

Per 1 juli worden veel nieuwe auto’s (flink)duurder doordat de overheid de belastingen op auto’s aanpast. Met het oog op die wijzigingen proberen kopers nog voor die datum hun nieuwe auto op naam te zetten. Dat scheelt immers geld. Beide webbedrijven hebben zestig Mazda2’s BiFuel weten te bemachtigen die dus met een aardig voordeel voor de klant worden verkocht.
Online een nieuwe auto kopen, betekent vaak al vele procenten extra korting. In het geval van de Mazda2 BiFuel, is het voordeel zelfs nog groter. De Mazda-dealer heeft deze aantrekkelijke en soortgelijke scherp geprijsde modellen namelijk vaak niet op voorraad staan. Online een auto kopen, betekent overigens niet dat er concessies moeten worden gedaan. Elke Mazda2 BiFuel is gegarandeerd nieuw en wordt met officiële fabrieksgarantie geleverd. Daarnaast is inruil mogelijk en blijft de service van de exploitant van de website van kracht. Dat betekent bijvoorbeeld dat de Mazda2 BiFuel thuis kan worden afgeleverd. Wie dus snel, zuinig en schoon wil rijden en ook nog eens veel geld wil besparen, koopt nu een nieuwe Mazda2 BiFuel een van de genoemde websites, die aan elkaar gelinkt zijn overigens. Wie er belangstelling voor heeft moet er zelf maar even gaan kijken. Daar wordt vast ook duidelijk hoe je met je eigen auto aan de slag moet om het kwijt te raken als je een nieuwe Mazda 2 zou willen aankopen.

Lees ook:Multirent gaat voor Mazda
Lees ook:Nieuwe Mazda dealer; Koops Zeist!
Lees ook:Mazda’s speciale aanbiedingen
Lees ook:Mazda past haar prijzen aan…
Lees ook:Mazda voert productie Skyactiv bakken op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.