Renault in actie!

Tijdens de zgn. Salon de Promotion, van 5 tot en met 16 april, hebben Renault-dealers talrijke aanbiedingen voor u in petto, zoals tot 3.000 euro extra inruilwaarde, nul procent rente en een jaar extra garantieverzekering. Bovendien geeft Renault via Facebook een prachtige Renault 4 weg.
Renault Salon de Promotion staat in het teken van belastingvoordeel. Door veranderde regelgeving vervalt voor veel auto’s vanaf 1 juli a.s. het belastingvoordeel op basis van de evt. lage CO2-uitstoot. Dankzij de voortdurende innovatie en de nieuwe, schone motoren heeft Renault echter ook ná 1 juli een ruime keus aan modellen waarvoor de koper geen bpm en/of wegenbelasting hoeft af te dragen. Bovendien vallen verkooptoppers als de Twingo, de Clio en de Mégane in de categorie van de tot 14 % gereduceerde bijtelling.

Voor wie een bezoek aan de Renault-dealer vanwege het belastingvoordeel op de nieuwe modellen nog niet genoeg is, heeft de dealer tijdens de actieperiode ook nog talrijke aanbiedingen waarmee klanten veel geld kunnen besparen. Zo geeft Renault tot 3.000 euro extra inruilwaarde op de in te ruilen auto, 0 % rente op financiering voor de Twingo en de Clio, én geeft hij een jaar extra garantieverzekering op alle modellen.

Bovenop al dit actiegeweld, geeft Renault deze maand april ook nog eens een echte Renault 4 weg! Bezoekers van de Renault-pagina op Facebook kunnen de karaktervolle klassieker winnen door op zoek te gaan naar de autosleutels van ‘Oma Hilda’, die Renault ergens verstopt heeft. Wie de sleutels vindt, wint de Renault 4!

Lees ook:Renault Twingo voor prijswinnares Radio 538
Lees ook:Renault; nieuwe Megane Estate nu in de showroom..
Lees ook:Renault bouwt Xbox 360 in Twingo RS
Lees ook:Renault zet Gordini’s in de showroom..
Lees ook:Zet Renault op Facebook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.