Informatie over de Ford Fiesta TDCi ECOnetic

Ford startte onlangs met de productie van de nieuwe Fiesta 1.6 TDCi ECOnetic Technology, de krachtigste ´14% diesel` en een van de meest zuinige auto´s in het eigen marktsegment.
De nieuwe, viercilinder, Fiesta 1.6 TDCi ECOnetic Technology levert relatief hoge prestaties tegen een laag gemiddeld brandstofverbruik van 3,3l/100km* en een gemiddelde CO2-uitstoot van 87g/km*. De eerste exemplaren van deze ultrazuinige Fiesta rijden inmiddels de productielijn af in de Ford-assemblagefabriek in Keulen.

Deze ultrazuinige Fiesta wordt aangedreven door de 95pk/70kW sterke 1.6-liter Duratorq TDCi dieselmotor met een koppel van 205Nm.
De nieuwe Ford Fiesta 1.6 TDCi ECOnetic Technology is voorzien van een groot aantal ECOnetic technologieën zoals Auto-Start-Stop, Smart Regenerative Charging, Eco Mode en een schakelindicator. Het brandstofverbruik is verder verlaagd door een unieke motorkalibratie en geoptimaliseerde overbrengingsverhoudingen. De rijweerstand is verder geoptimaliseerd door een verlaagde wielophanging en een verbeterde aërodynamica van de onderzijde van de auto. Deze Fiesta is tevens voorzien van 14-inch wielen met banden met een ultra lage rolweerstand en aërodynamische wieldeksels.
Ford levert deze nieuwe kleine Ford in een hele reeks uitvoeringen en biedt de auto aan voor de particuliere en zakelijke markt. In dat laatste geval heeft men in eigen huis ook erg interessante leasetarieven beschikbaar. Voor al deze specifieke zaken is het handig even bij een Forddealer in de buurt offerte te vragen.

Lees ook:Ford Fiesta; nu ook met 1,5 liter TDCi motor
Lees ook:Ford Fiesta heeft nu ook een prijs…
Lees ook:Ford komt met ECOnetic Lease
Lees ook:Fiesta Titanium voor de zakelijke rijders…
Lees ook:Ford verfijnt de Fiesta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.