Benelux heeft officiele McLaren importeur

Het Engelse exclusieve sportwagenmerk McLaren stelde onlangs de Belgische Ginion Group aan als importeur voor haar sportwagens in Nederland. Met deze aanstelling krijgt de Nederlandse markt een zeer ervaren en solide importeur voor het fameuze sportwagenmerk dat ooit de snelste productieauto ter wereld op haar naam zette. De Ginion Group vertegenwoordigt McLaren meteen ook in België en Luxemburg.
Na een langdurige selectieprocedure heeft McLaren de Ginion Group benoemd tot een van zijn 13 Europese partners. De Ginion Group is door zijn ervaring met premium merken een logische keuze. Als multi-brand dealer vertegenwoordigt de Ginion Group in België de merken Maserati, Ferrari, Volvo, BMW en Mini. Tevens is de organisatie exclusief distributeur van Rolls-Royce voor België en Luxemburg. McLaren bestaat al 45 jaar en heeft een ongekende reputatie opgebouwd, eerst in de Formule 1 en Endurance-racerij, later met zijn straatauto’s. De nieuwe McLaren wordt heel bijzonder door toepassing van innovatieve techniek. De MP4-12C zal sneller, lichter, zuiniger en exclusiever zijn dan de modellen waar hij mee gaat concurreren. De auto is het toonbeeld van kwaliteit. De Ginion Group is uit meerdere gegadigden door McLaren gekozen om het merk te vertegenwoordigen in de Benelux. De organisatie zal dat doen vanuit een nieuw onderkomen in Brussel.
De McLaren MP4-12C zal eind maart op een exclusief evenement worden gepresenteerd in Nederland. De levering van de eerste klantverkochte auto’s zal rond de zomer plaatsvinden. De Nederlandse prijzen van de McLaren MP4-12C zijn nog niet bekend.

Lees ook:Boutsen McLaren team klaar voor actie….
Lees ook:McLaren verovert Apeldoorn
Lees ook:Tankkaartruil…
Lees ook:Brusselse showroom voor McLaren…
Lees ook:Nieuw MT lid bij BMW Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.