Nieuwe financier Saab-dealers

1205338

De organisatie van Saab is in Nederland onlangs met grote kracht door elkaar geschud. Een importeur die failliet ging, dealers die afvielen, het merk zelf in grote problemen en onlangs gered van een ongewisse toekomst. En nog niet zo heel lang geleden een nieuwe importeur met haar wortels in Belgie. Een van de bijkomende pijnpunten voor veel nog bestaande dealers was dat de voorraadfinanciering van nieuwe nog onverkochte Saab’s behoorlijk drukte op het rendement van hun ondernemingen. De nieuwe importeur, Saab nederland, heeft dit voortvarend opgepikt en sloot onlangs een ‘deal’ met Business Lease Group. Dat bedrijf heeft al de nodige ervaring opgedaan met het fenomeen voorraadfinanciering omdat het ook al de Hyundai dealerorganisatie financierde. Door dit aspect goed te regelen is er wederom een stukje toegevoegd aan het fundament onder een verbeterde tekomst van het Zweedse merk in ons land.

Lees ook:Saab heeft nieuwe importeur
Lees ook:Saab blijft bestaan
Lees ook:Nazorg Saab geregeld
Lees ook:Saab wil naar China!
Lees ook:Saab geeft productieproblemen toe…

2 reacties op “Nieuwe financier Saab-dealers

  1. tweedehands auto's

    Geweldig deze oplossing! vooral het finacieren van deze toch wel wat duurdere auto ,valt van de schouders van de dealers.
    Daardoor misschien wat meer modellen in de showroom!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    @TA – Voor meer modellen in de showroom heb je ook ene sterke fabrikant nodig en een actieve importeur. Maar ook dealers die blijven geloven dat het allemaal goed zal komen met Saab. Eens zien of dat ook zo is op termijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.