Peugeot showt nieuwe hybride technieken in zeer fraaie RC

De Peugeot RC is wel een heel dynamische auto 

De meeste auto's met hybride-techniek zijn qua uiterlijk nauwelijks spannend te noemen. Peugeot wil daar in een klap verandering in brengen, met de nieuwe RC…..

Schitterend lijnenspel bij de Peugeot RC  

Peugeot wil bewijzen dat passie voor auto’s bouwen en een hart hebben voor het milieu heel goed samen kunnen gaan bij haar ontwerpen. Daarom brengt het een schitterende auto onder de fabriekscode ‘RC’. De echte naam voor dit nieuwe conceptmodel zal tijdens de komende Autosalon in Parijs worden onthuld. Peugeot is al een paar jaar bezig met verrassende ontwerpen die o.a. tijdens eerder autobeurzen werden geshowd.

Van ons mag deze in productie.... 

De nieuwe RC is een studiemodel vol nieuwe stilistische, mechanische en technologische snufjes, dat ‘ons’ simpele autoliefhebbers, een blik gunt in de automobiele toekomst volgens Peugeot. De Fransen willen laten zien dat het mogelijk is om een hybridenauto te bouwen met plek voor 4 personen en een multifunctioneel karakter voor het ontwerp. De auto moet daarbij dynamische rijeigenschappen bieden, een lage uitstoot van CO2 en zelfs emissieloos als wordt overgeschakeld op de elektrische aandrijving. Dat het ontwerp ook nog eens spannend, zelfs mooi te noemen, is een extra bonus.   

Lees ook:Spannende tijden voor Opel en PSA
Lees ook:Passionele Peugeot RCZ komt er aan…
Lees ook:Nieuwe Peugeot 308CC weer een bijzondere verschijning
Lees ook:Autosalon van Genève: Opel, Toyota en Honda Concepts
Lees ook:Volkswagen schetst nieuwe grote sedan…de Arteon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.