Vuurrode Fiat 500′s voor Ferraridealers

Uiteraard zijn de Ferrari 500's knalrood gespoten 

Het omgekeerde zal minder snel gebeuren, maar binnenkort ontvangen twee Ferraridealers van hun Fiatcollega's ieder een heel bijzondere Fiat 500. Vuurrood van kleur, dat spreekt!  

Het interieur ziet er schitterend uit 

Fiat heeft in een gelimiteerde oplage van 200 stuks een speciale 500 geproduceerd die zal worden geleverd aan het Europese Ferrari-dealernet. Twee van die speciale wagentjes zijn bestemd voor de Nederlandse markt. Deze bijzondere 500 is zoals het hoort bij het merk met het steigerende paard, volledig rood gespoten en heeft een speciaal getunede 1.4ltr 16v motor die 120pk levert. De auto’s kregen een speciaal uitlaatsysteem waarmee de bekende Ferrari-tune wordt geïmiteerd…… Verder is de kleine Fiat voorzien van rode remklauwen, sportieve pedalen, 16” aluminium velgen met 195/45 banden, speciale lederen bekleding, een zwart stuurwiel met rode stiksels en speciale badges op dashboard en dorpels. Bij de Ferrari-dealers komen de Fiat’s in gebruik als ‘courtesy car’ voor hun klanten. In Nederland levert Fiatdealer Bosan uit Ede een van de twee Ferrari 500’s aan Kroymans Hilversum en Udo Hengelo de tweede aan Munsterhuis Enschede.  

Lees ook:ŠKODA maakt Fabia nu nog aantrekkelijker…
Lees ook:Fiat geeft de 500X een extra S…van Design…
Lees ook:Exclusieve 208…
Lees ook:Peugeot in actie!
Lees ook:Fiat brengt magische Panda op de markt

5 reacties op “Vuurrode Fiat 500′s voor Ferraridealers

  1. thamara

    Dít vind ik nou eens een lief,leuk en mooi autootje voor mij. Wat kost dit lievertje nou Leo?

      /   Beantwoorden  / 
  2. lescroart

    Een 500 met 1200 pk ,laat maar komen zou ik zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Leo

    @Thamara – Gezien het feit dat hij zeer gelimiteerd wordt gebouwd en uitgebracht, zal de prijs wel uiterst exclusief zijn en dus onbetaalbaar voor gewone stervelingen. Maar een ding is zeker, het is een collector’s item. Gewoon even in een Ferrari-showroom rond gaan neuzen, dan kom je er achter…..toch?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Leo

    @lescroart – Een 500 met een gillende V8 lijkt me ook wel iets…..alleen waar stop je zo’s motor?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Leo

    @Lescroart – en anderen – in de snelheid van het tikken werd een nul teveel gebruikt…..de wens is wellicht de vader van de typegedachte geweest, maar 120pk in zo’n 500 is ook al best wat……Voor een uitleenauto?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.