Exclusieve 208…

Peugeot komt met een bijzondere uitvoering van de 208. De 208 Griffe is de eerste in een reeks van exclusieve uitvoeringen.
De 208 Griffe heeft als basis de 5-deurs Allure met 1.4 VTi 95 pk motor en is te koop in een beperkte oplage van slechts 280 stuks. Het meest in het oog springend en daarmee beeldbepalend voor de Griffe is de exclusieve lederen bekleding die speciaal voor de deze actieuitvoering is ontworpen.
De Griffe is bij de dealer te bestellen in de kleuren Blanc Banquise, Gris Shark, Gris Aluminium en Noir Obsidien.
De afwerking van deze auto is gekoppeld aan de buitenkleur. Zo zijn de auto’s met een lichte buitenkleur voorzien van zwart lederen bekleding. De auto’s met een donkere buitenkleur zijn voorzien van exclusieve twotone lederen bekleding in zwart met lichtgrijs. Hierbij zijn alle contactvlakken met het lichaam uitgevoerd in lichtgrijs, terwijl de zijkanten en achterkant van de stoelen zijn uitgevoerd in zwart. Dit geeft een heel bijzondere ambiance in het Griffe interieur. Ook aan de buitenzijde herkent u de exclusieve Griffe dankzij zijn 16 inch lichtmetalen velgen met een twotone afwerking die aansluit bij de buitenkleur van de auto.
Maar daarbuiten beschikt de Griffe over een rijke standaarduitrusting; bijv. een interactief touchscreen met volledig geïntegreerd full-map navigatiesysteem inclusief Bluetooth en streaming audio, extra getinte achterste zijruiten en achterruit, met leder beklede middenarmsteun, parkeerhulp achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Deze compleet uitgeruste Peugeot 208 Griffe kost € 20.990,-. Staat intussen bij de Peugeot-dealers…..

Lees ook:Peugeot in actie!
Lees ook:Peugeot 208GTi op komst
Lees ook:Renault maakt formule-besteller van Trafic
Lees ook:Renault Megane RS – Spannende opties!
Lees ook:BMW brengt speciale 7-serie ivm eeuwfeest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.