Online registreren Car2Go mogelijk…

Smart Car2Go Amsterdam 2017In Nederland introduceert car2go, wereldwijd marktleider op het gebied van autodelen, nu ook online registratie. Wie in Amsterdam een elektrische car2go ziet staan, maar nog geen member is, kan direct zelf een nieuw lidmaatschap regelen via de app. Het enige wat daarvoor nodig is, is een rijbewijs en een foto, zoals een selfie die ter plekke gemaakt kan worden. Het gehele proces verloopt online, via de app en dus binnen een paar minuten. Vanaf nu kunnen toekomstige leden dus het registratieproces voor car2go online voltooien via de eigen app of website van car2go. Het belangrijkste voordeel is dat toekomstige members na hun online registratie niet meer een car2go validatiepunt hoeven te bezoeken om hun rijbewijs of ID te tonen. Dit blijft echter wel een belangrijk onderdeel, omdat een car2go alleen gebruikt kan worden na het valideren van deze documenten.

De registratie is mogelijk via de car2go-app of -website. Na het invoeren van de persoons- en betalingsgegevens wordt een member gevraagd een foto van zijn of haar rijbewijs en een foto van zichzelf te nemen. Na een beveiligingscontrole om de overeenstemming en echtheid van de gegevens te waarborgen, wordt een bevestigingsmail verzonden om de registratie te voltooien. Een member heeft hierna dus direct de mogelijkheid om een car2go te huren.

Smart Car2Go AmsterdamHet online registratieproces is al vanaf half mei in Europa beschikbaar en nu dus ook in Amsterdam. In China en Amerika is online registratie ook al mogelijk op de 12 car2go-locaties. Uiteraard blijft het ook mogelijk om via een car2go-validatiepunt de registratie aan te vragen en te activeren. Op deze manier kan car2go voldoen aan de verschillende wensen van de 2,5 miljoen members over de hele wereld.

De app van car2go is gratis beschikbaar via de Google Play Store en de App Store.

Lees ook:Handige app bij Car2Go…
Lees ook:Dacia gaat online….
Lees ook:Opel pakt uit voor ADAM
Lees ook:Car2go groeit maar door…
Lees ook:Hoofdstedelijk debuut Opel Adam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.