VW Golf Cabrio blijft populair; ook op Marktplaats…

VW 2013-02-14-golf-r-cabrio-208Voor cabriorijders en cabriozoekers heeft Marktplaats de door haar ontwikkelde cabrioradar dit jaar vernieuwd. Naast informatie waar en wanneer je met open dak kunt rijden, geeft Cabrioradar.nl bestuurders handige tips en tricks over alles wat je moet weten over cabrio’s. Er is een actueel overzicht van de leukste cabrio’s die op Marktplaats worden aangeboden. Daarmee is het een ‘must check’ voor cabriorijders en cabriozoekers.

Om het maximale uit je cabrio te halen is het belangrijk te weten wanneer je van de zonnigste momenten van de dag kan genieten. Om de cabriorijder in Nederland te helpen, heeft Marktplaats in samenwerking met Buienradar de cabrioradar ontworpen. Bezoekers van de radar kunnen precies zien waar ze rekening mee moeten houden. Het dak open als het droog is, het dak open en vergeet de zonnebrand niet, het dak open maar met het windscherm omhoog of het dak open met een kans op dat ene buitje, de cabrioradar weet het en laat het zien. Om naast de cabriorijder ook de cabriozoeker tegemoet te komen, wordt er in een video alle ins en out over het rijden en aanschaffen van een cabrio uitgelegd en worden cabrio-advertenties getoond.

Om alvast in de sfeer te komen voor de zomerse cabriodagen stelde Marktplaats een overzicht samen van de mooiste oldtimers, de populairste, duurste en budget cabrio’s.

Top 5 populairste cabrio’s
1. Volkswagen Golf
2. Renault Mégane
3. Peugeot 206
4. BMW 3-serie
5. Fiat 500

Top 5 budget cabrio’s – van € 390,00 tot € 1.475,00
1. Volkswagen Golf
2. Fiat Punto
3. Peugeot 306
4. Renault Twingo
5. Opel Kadett

Lees ook:Marktplaats maakt plek voor de cabrio
Lees ook:Golf nog steeds meest populair op Marktplaats..
Lees ook:Volkswagen frist Golf cabrio op…
Lees ook:Cabrio’s weer enorm in trek….maar wel tweedehands!
Lees ook:Marktplaats; meer vraag naar jonge en luxe tweedehands….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.