SEAT brengt brieven naar Lapland

Seat Leon X-Perience 500_img-4014Met 3.000 brieven in de kofferbak van een SEAT Leon X-PERIENCE togen Jaume Camps en Jordi Ojeda, twee engineers van SEAT’s Technical Centre, recent richting Lapland. Een trip die ze jaarlijks maken, als onderdeel van hun vele reizen rond de wereldbol om nieuwe SEAT-modellen onder uiteenlopende condities te testen. Ditmaal hebben ze echter een heel ander doel.

Twee SEAT-engineers doorkruisten recent half Europa met een 132 kW/180 pk sterke SEAT Leon X-PERIENCE 4Drive 1.8 TSI om brieven van kinderen van SEAT-medewerkers persoonlijk bij de Kerstman af te leveren.

Seat X-Mas letters 500_fc-261115-4270Aangekomen in Romanievi (Lapland) wees de boardcomputer bijna 4.000 kilometer aan. De Kerstman verwelkomde de twee engineers en hoorde hun verhalen verbijsterd aan. “Zijn jullie helemaal met de auto vanuit Spanje gekomen? Ongelooflijk!” De engineers vroegen hem een videoboodschap naar de kinderen van alle SEAT-werknemers te sturen, als dank voor hun inspanningen. “Denk er aan dat jullie lief zijn, dan zie ik jullie met Kerstmis in Spanje!”, besloot de Kerstman.

Missie volbracht voor Jaume en Jordi. “Kom, we gaan! Er ligt nog veel werk,” aldus Jaume, doelend op het testwerk dat nog moet worden afgerond, voorafgaand aan de introductie van SEAT’s SUV. En opnieuw rijdt het tweetal met hun Leon X-PERIENCE het duister in, op weg naar een volgende uitdaging.

Lees ook:Seat stimuleert boekenlezen…
Lees ook:Leon is omzet- en winstmaker bij SEAT…
Lees ook:SEAT fabriceert…cadeautjes….
Lees ook:Kijken naar de geboorte van een Seat Leon?
Lees ook:Seat Leon Cupra ST – snelste stationcar op het circuit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.