LandRover Evoque Convertible – Klaar voor de show…

De geheel nieuwe Range Rover Evoque Convertible – die volgende wordt onthuld – kan volgens de Britse fabrikant de zwaarste terreinomstandigheden aan. Het is de eerste cabriolet ter wereld met dergelijke capaciteiten. Het nieuwe model heeft net als elke andere Land Rover het meest uitdagende en veeleisende testprogramma doorstaan.

Een flinke tip van de sluier is deze week al opgelicht in Londen, waar op enkele hotspots zes levensgrote draadsculpturen van het nieuwe model waren te zien. Die toonden het elegante design van de Evoque Convertible. Land Rover heeft ook een film gepubliceerd van de zware tests op alle mogelijke soorten ondergrond. De video laat zien hoe de eerste luxueuze SUV cabriolet over Land Rovers legendarische testparcours op het beroemde landgoed van Eastnor Castle in Herefordshire (Groot-Brittannië) rijdt. Het is duidelijk dat ook het nieuwe model de van Land Rover bekende terreinwaardigheid biedt.

De nieuwe Evoque Convertible is onderworpen aan tal van tests over de hele aardbol, om er zeker van te zijn dat hij de juiste capaciteiten en kwaliteiten heeft. Uiteindelijk legde hij zijn finale proeve van bekwaamheid af rond Eastnor Castle, waar alle modellen van Range Rover de afgelopen 45 jaar zijn getest. De Range Rover Evoque Convertible debuteert op de Los Angeles International Auto Show in november. De verkoop start in het voorjaar van 2016 op een aantal markten.

Lees ook:Al half miljoen Evoques bij Land Rover
Lees ook:LandRover; kunstige actie Evoque Convertible…
Lees ook:Land Rover onthult de Evoque cabrio
Lees ook:Land Rover komt naar Rotterdam
Lees ook:Nieuwe Range Rover Velar; sexy introductie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.