LandRover; kunstige actie Evoque Convertible…

LandRover Evoque Convertible - kleinVeel mensen in Londen hielden deze week op weg naar hun bestemming even stil om een aantal bijzonder creaties te bekijken. Land Rover plaatste namelijk op diverse plekken in de Britse hoofdstad aluminium draadsculpturen. Die maken de contouren van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible op bijzondere wijze zichtbaar.

Het gaat om creaties van Land Rovers eigen designteam, gemaakt met behulp van geavanceerde computertechnologie. De draadsculpturen in frisse, prikkelende kleuren schetsen een levensecht beeld van de transformatie van de Range Rover Evoque Coupé naar de Convertible-versie.

De Evoque werd in 2011 bij zijn introductie ook eerst in draadsculpturen getoond. Die waren van de hand van Benedict Radcliffe en waren de inspiratie voor de nieuwe sculpturen van de Evoque Convertible. Zelfs de wielen, de stoelen en de achterbank zijn in de driedimensionale kunstwerken opgenomen. Zo is goed te zien hoe het nieuwe model oogt in zijn natuurlijke, stedelijke habitat. Er zijn zes draadsculpturen van de Evoque Convertible. De presentatie in Londen is de start van een wereldwijde tournee van de sculpturen tot aan de onthulling van het nieuwe model in november.

Lees ook:LandRover Evoque Convertible – Klaar voor de show…
Lees ook:Al half miljoen Evoques bij Land Rover
Lees ook:Land Rover onthult de Evoque cabrio
Lees ook:Land Rover’s speciale Evoque; de Landmark!
Lees ook:Land Rover komt naar Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.