Smart voor dogs…

Smart voor JaakSamen met je trouwe viervoeter met de auto op reis kan lastig zijn, vooral wanneer hij al wat ouder is of korte pootjes heeft. De readyspace stoelen in de forfour bieden daarvoor de ideale oplossing. Met een enkele handbeweging kan de instaphoogte met 12 centimeter worden verlaagd.

15C939_01Eigenlijk zijn de hippe omkeerbare kussens van de readyspace stoelen bedacht om grotere spullen te kunnen vervoeren. Maar de hondenbezitters onder de smart-rijders kwamen al snel tot de ontdekking dat ze ook een uitkomst zijn om honden eenvoudig en zonder overmatige inspanning aan boord te laten springen. Op het met 12 centimeter verlaagde oppervlak is bovendien plaats voor een reiskennel of deken. Voor frisse lucht zorgen de standaard geleverde ventilatieramen. En omdat de kussens van de achterbank 180 graden gedraaid kunnen worden, blijven ze ook bij hondenvervoer netjes en schoon. Een bijkomend voordeel is dat de achterdeuren van de forfour standaard tot bijna 90 graden kunnen worden geopend en dat betekent extra comfort bij het instappen.

Daarbij geldt: hoe korter de speciale hondengordel hoe veiliger. Met een adapter kunnen de in de handel verkrijgbare hondengordels eenvoudig aan het gordelslot van de smart worden gekoppeld. Een reiskennel, die ook op de achterbank van de smart forfour past en ervoor zorgt dat het dier eenvoudig aan boord kan komen, is eveneens een veilige transportmogelijkheid voor de hond en zijn chauffeur.

Lees ook:Weer nieuwe smart’s voor zorgverlener….
Lees ook:Smart verlaagt de prijzen
Lees ook:Smart komt met ForTwo plus Two is Four!
Lees ook:smart komt met eigen stand naar de AutoRAI
Lees ook:20 smart Forfour’s voor Friese GGZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.