20 smart Forfour’s voor Friese GGZ

smart forfout GGZ FrieslandGGZ Friesland nam onlangs de sleutels van 20 smarts forfour in ontvangst. Het zijn de eerste auto’s van in totaal 120 smarts forfour, die de komende jaren het gehele wagenpark van GGZ Friesland zullen vervangen. De auto’s worden ingezet in de verschillende teams van de Friese organisatie die zich richt op geestelijke gezondheidszorg in de provincie. De smarts worden geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink in Leeuwarden.

Na een uitgebreide testperiode, waarin door de afdeling wagenparkbeheer en medewerkers van Geestelijke Gezondheids Zorg (GGZ) Friesland diverse auto’s werden getest en geëvalueerd, werd de smart forfour gekozen als de meest geschikte auto. GGZ Friesland zal de komende vier jaar in totaal 120 smarts forfour in gebruik nemen ter vervanging van het gehele, huidige wagenpark. De smarts forfour worden ingezet in de gehele organisatie van GGZ Friesland, waaronder ook de teams die onder een eigen naam functioneren, zoals MindUp. GGZ heeft voor de auto’s diverse kleurstellingen van het voor smart kenmerkende tweekleurenconcept gekozen; een aantal van de auto’s is bestickerd.

GGZ Friesland houdt zich bezig met zorgverlening op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland en biedt een volledig en gevarieerd zorgaanbod aan mensen met psychische problemen en psychiatrische stoornissen. GGZ Friesland heeft ongeveer 2.000 medewerkers. Zij bieden in de provincie Friesland zorg aan circa 20.000 mensen.

Lees ook:Weer nieuwe smart’s voor zorgverlener….
Lees ook:Gronings GGZ Bedrijf kiest voor smart…
Lees ook:Smarts voor slimme verhuurder…
Lees ook:Portugees feestje voor Smartrijders…
Lees ook:Smart verlaagt de prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.