Ford Mustang; vliegende start nu al zeker!

Ford Mustang fastback 2015 - rear redFord maakte onlangs bekend, dat de totaal nieuwe Ford Mustang een acceleratiesprintje van 0-100 km/u binnen 5 seconden kan bieden aan zijn gebruikers. Hiermee is hij het snelst accelererende productiemodel dat Ford ooit in Europa op de markt heeft gebracht. Ford maakte ook bekend dat al meer dan 2.200 kopers de fonkelnieuwe Ford Mustang hebben besteld sinds de komst van deze iconische auto eerder dit jaar in Europa bekend werd gemaakt.
De nieuwe Ford Mustang 5.0-liter V8 sprint van 0-100 km/u in 4.8 seconden; maar er is ook een versie in het aanbod met een nieuwe 2.3-liter EcoBoost krachtbron die nog steeds van 0-100 km/u accelereert in 5.8 seconden en daarbij heeft deze uitvoering een brandstofverbruik van 8.0 l/100 km met 179 g/km CO2 emissie*

Vanaf juli is de Mustang te bewonderen bij de FordStores in Nederland en nu al te bestellen vanaf € 47.600. De prestaties en rijdynamiek van de nieuwe Mustang zijn afgestemd op Europese eisen. Geavanceerd onderstel, zeer stijve carrosserie en lichtgewicht materialen zorgen voor uitstekende balans, een snelle respons en G-krachten tot 0.97 in bochten.

Ford bouwt de nieuwe Mustang voor Europa in het Amerikaanse Flat Rock, Michigan.

Lees ook:Ford past de prijs nieuwe Mustang aan…
Lees ook:Nieuwe Mustang; u kunt NU bestellen!
Lees ook:Ford stunt nu al met nieuwe Mustang
Lees ook:Ford trots op Mustang-successen….
Lees ook:Mustang-manie bij Ford…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.