Ford stunt nu al met nieuwe Mustang

Op 24 mei a.s. begint niet alleen de UEFA Champions League-finale tussen Real Madrid CF en Club Atlético de Madrid, maar breekt ook een moment aan waarop Ford Mustang-fans in Europa met smart hebben gewacht. Ford kondigt aan dat Europese klanten tijdens de UEFA Champions League-finale een exclusieve Mustang Fastback of Convertible kunnen reserveren. Voor liefhebbers van dit typisch Amerikaanse model vermoedelijk een nieuwsfeit dat er toe doet. Deze auto is echt een icoon en de moderne uitvoeringen ogen bijna nostalgisch. Maar wel met de modernste technieken die Ford beschikbaar heeft voor haar modellen. Eventueel geïnteresseerden kunnen tijdens de finale-wedstrijd hun reservering maken op de speciale Mustang website. De nieuwe Ford Mustang komt volgend jaar ook op de Europese markt. Prijzen en specificaties worden in een later stadium bekend gemaakt.

Lees ook:Nissan blijft sponsor Champions League
Lees ook:Nissan sponsor UEFA Champions League
Lees ook:Nissan lijft van Basten in….
Lees ook:Spaanse voetballers gezicht voor Nissan…
Lees ook:Nissan’s sportieve ambassadeurs…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.