Zorgverlener gaat over op elektrische smarts…

TMZ_2TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) nam onlangs vijftien smarts fortwo electric drive in gebruik. De lokaal emissievrije stadsauto’s zullen worden ingezet voor thuiszorgmedewerkers en als pendelauto bij de verschillende TMZ-locaties in de regio Twente. De auto’s zijn geleverd door Mercedes-Benz dealer Baan Twente in Hengelo.

Voor de uitbreiding van het bestaande wagenpark heeft TMZ bewust gekozen voor de smart fortwo electric drive. De wijkteams hebben enige tijd geleden uitgebreid kennis kunnen maken met de smart electric drive. De lithium-ion accu heeft een capaciteit van 17,6 kWh, waardoor 145 emissievrije kilometers kunnen worden afgelegd. TMZ heeft de vestigingen die met de elektrische smarts bezocht worden inmiddels voorzien van één of meerdere laadpalen die de accu’s binnen 2 uur volledig opladen.

TMZ_3De smarts fortwo electric drive zijn uitgevoerd met het speciale electric drive designpakket, met kristalwitte body panels en witte aluminium velgen, een in electric green gelakte tridion veiligheidskooi en spiegelbehuizingen en talrijke groene accenten in het interieur die een opvallend contrast vormen met de zwarte stoelen. Deze kleurcombinatie sluit perfect aan bij de groene huisstijl van TMZ, waardoor de elektrische auto’s een opvallende verschijning zijn in Twente.

Lees ook:Elektrische smarts voor Rotterdam
Lees ook:Gekke Smart
Lees ook:Elektrische smarts nu al te koop…
Lees ook:Smart laat iedereen elektrisch rijden
Lees ook:Speciaal actiemodel smart fortwo; de BoConcept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.