Zijdeachtige rust bij Rolls Royce

De stand van Rolls-Royce op de Autotentoonstelling van Genève zal dit jaar een oase van rust zijn: De ‘Serenity’ brengt namelijk sereniteit, rust op de Zwitserse beurs.
Om de historische rol van zijde als symbool van koninklijke en keizerlijke macht te benadrukken, heeft het Bespoke-designteam van Rolls-Royce dit bijzondere en unieke ontwerp gecreëerd. Het is de nieuwe maatstaaf voor luxe individualisering in de automobielindustrie en bevestigt eens te meer dat Rolls-Royce ook een synoniem is voor maatwerk.
De herinvoering van de edelste aller stoffen, leidt tot authentieke luxe en een weelderig interieur. Tegelijkertijd toont het unieke ontwerp het uitstekende niveau van vakmanschap, creativiteit en aandacht voor detail dat alleen Rolls-Royce Motor Cars kan bieden.
Het Bespoke-ontwerpteam liet zich inspireren door rijke interieurs die Rolls-Royce vroeger voor koningen en koninginnen, keizers en keizerinnen en andere wereldleiders ontwierp. De hedendaagse interpretatie van Europees meubeldesign en de Japanse kimono staat aan de basis voor een innovatief en rustgevend Rolls-Royce-interieur.

Lees ook:Rolls Royce in Eindhoven
Lees ook:Exclusieve geschenken bij Rolls Royce..
Lees ook:Rolls Royce pakt Wraith uit….maar wel op de RAI
Lees ook:Speciale Rolls Royces onthuld…
Lees ook:Baby Rolls Royce gaat er komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.