Exclusieve geschenken bij Rolls Royce..

Met Valentijnsdag voor de deur, is het een mooi moment om de liefde van je leven te verrassen met een prachtig cadeau. En dan met name iets dat met liefde is gemaakt. Rolls-Royce heeft dergelijke cadeaus. Natuurlijk voor liefhebbers en eigenaren van Rolls-Royce met een bovengemiddelde belangstelling voor luxe, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en kwaliteit. De Rolls-Royce collectie is breed en gaat van schrijfaccessoires tot manchetknopen en van das tot picknickset. Rolls-Royce heeft voor iedere liefhebber van stijl en klasse een prachtig cadeau. Alle geschenken uit de Rolls-Royce Merchandise collectie beschikken over dezelfde eigenschappen als de limousines en coup├ęs van het legendarische Britse automerk: kwaliteit, exclusiviteit en uitstraling hebben centraal gestaan bij zowel de ontwikkeling als de productie. Dat is te zien en te voelen. De collectie merchandising van het merk bestaat slechts uit geschenken van topkwaliteit.

Het absolute hoogtepunt van de serie exclusieve Rolls-Royce (Valentijns)geschenken is de Rolls-Royce Bespoke Four Person Picnic Set. Alleen de edelste materialen zijn gebruikt bij de vervaardiging van de fraaie vierpersoons picknickbar, die in de kofferbak van elke nieuwe Rolls-Royce past. Kristallen glazen, een porseleinen servies en een afwerking met dezelfde houtsoorten die door Rolls-Royce Bespoke gebruikt worden, maken dat de picknickbar dezelfde sfeer ademt als de Rolls-Royce Ghost, Wraith en Phantom. De picknickbar is verkrijgbaar bij CITO MOTORS in Eindhoven en kost 25.000 euro. Een mooier cadeau voor een romantische picknick is nauwelijks denkbaar. Een deel van de collectie exclusieve Rolls-Royce geschenken is te bekijken in de showroom van CITO MOTORS Eindhoven, importeur en dealer van Rolls-Royce en Rolls-Royce Bespoke voor Nederland. Voorts kunnen alle geschenken uit de collectie er worden besteld.

Lees ook:Rolls Royce in Eindhoven
Lees ook:Rolls Royce pakt Wraith uit….maar wel op de RAI
Lees ook:Nieuwe Rolls Royce Ghost – nu al in ons land!
Lees ook:Speciale actie-Rolls verwijst naar ver verleden…
Lees ook:Rolls Royce laat proto Cullinan zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.