Mazda krijgt een vrouw als directeur!

Brouwers_Geraldine_02_nl_smallGeraldine Brouwers is met ingang van 1 september a.s. de nieuwe Algemeen Directeur van Mazda Motor Nederland. Zij volgt daarmee Martijn ten Brink op, die een nieuwe functie binnen Mazda Motor Europe heeft aanvaard. Brouwers is sinds 2010 werkzaam bij Mazda en heeft de afgelopen twee jaar Mazda Nederland onder meer door een reorganisatie van het dealernetwerk geloodst.
Brouwers (40) kwam in 2010 bij Mazda als netwerkconsultant en was sinds 2012 in dienst als Directeur Netwerk en Risk voor zowel Mazda Motor Nederland als Mazda Motor BeLux. Vanaf eind 2013 is ze werkzaam als Directeur Sales en Netwerk.
Brouwers heeft een duidelijk doel voor ogen met Mazda in Nederland. “De enige richting voor ons merk is groei. Zowel in volume als marge. We zijn er van overtuigd dat dat gaat lukken, want de nieuwe en 6e generatie Mazda’s met SKYACTIV technologie en Kodo design zal de komende acht maanden over het gehele productaanbod worden uitgebreid. Bovendien worden die nieuwe producten aanzienlijk verbeterd op verschillende fronten. Met een versterkt dealernetwerk en een duidelijke focus op de Mazda klantbeleving is onze groeimissie duidelijk‎” aldus Brouwers. “Maar ik besef dat zoiets alleen hand in hand kan gaan met een gezond rendement, met name ook voor ons dealernetwerk”.
Brouwers is van huis uit bedrijfseconoom, heeft bij Tias Nimbas met succes haar titels Master in Finance (MiF) en Business Valuator (BV) behaald en beschikt daarmee over een brede financieel economische kennis en achtergrond. Ook is zij enige tijd directeur-eigenaar van een consultancybureau geweest.
“We hebben het volste vertrouwen dat Geraldine Brouwers de uitdagende taak van Algemeen Directeur op een uitstekende wijze zal invullen” zegt Jeff Guyton, CEO en President van Mazda Motor Europe. Mazda Motor Nederland is inmiddels begonnen met het zoeken naar een opvolger voor Brouwers in de functie van Directeur Sales & Netwerk.

Lees ook:Nissan krijgt een vrouw als verkoopleider…
Lees ook:Mazda heeft het naar de zin….
Lees ook:Mazda brengt 6 met schoonste motor sinds tijden
Lees ook:Mazda heeft nieuwe Zaanse dealer…
Lees ook:Mazda past haar prijzen aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.