Westerscheldetunnel op de schop…

Onderhoud tunnelIn de avond en nacht van 26 op 27 augustus aanstaande vindt in de Westerscheldetunnel de maandelijkse onderhoudsnacht plaats. Er wordt dan gewerkt in de Oostbuis richting Borssele. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer in beide richtingen door de andere tunnelbuis, de Westbuis, geleid. Vanwege het instellen van dit zogenaamde tegenverkeer is de Westerscheldetunnel op 26 augustus tussen 20.30 en 21.00 uur in beide richtingen voor het verkeer afgesloten.

De onderhoudsnacht in de maand september is van 2 op 3 september aanstaande. Die nacht wordt er gewerkt in de Westbuis richting Terneuzen. Het verkeer rijdt dan in beide richtingen door de andere tunnelbuis, de Oostbuis. De Westerscheldetunnel is daarom op 2 september tussen 20.30 en 21.00 uur in beide richtingen voor het verkeer afgesloten.

Op zaterdag 13 september aanstaande zijn er van 06.00 tot circa 16.00 uur onderhoudswerkzaamheden aan de Westerscheldetunnelweg in Zeeuws-Vlaanderen. Beide richtingen zijn dan volledig afgesloten. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid via een andere route, volg hiervoor de gele borden. De Westerscheldetunnel zelf is beschikbaar.

Lees ook:Werk aan de weg bij Westerscheldetunnel
Lees ook:Tunnelbuis tijdelijk dicht..
Lees ook:Tolvrij door de Westerscheldetunnel en meer…
Lees ook:Onderhoud Westerscheldetunnel; 5 en 6 januari a.s.
Lees ook:Werk aan de tunnel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.