Tolvrij door de Westerscheldetunnel en meer…

De Westerscheldetunnel is volgende week, op zaterdag 28 maart a.s., weer tolvrij. 24 uur lang kun je in beide richtingen door de tunnel rijden zonder tol te betalen. Ideaal voor een familiebezoek of een dagje winkelen in Vlissingen of Sluis! Er volgen nog drie tolvrije dagen dit jaar op 26 september, 31 oktober en 28 november.

Van 14 op 15 april worden in de avond en nacht de maandelijkse werkzaamheden uitgevoerd. Deze keer in de Oostbuis, richting Borssele. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer in beide richtingen door de andere tunnelbuis, de Westbuis, geleid. Op 14 april tussen 20.30 en 21.00 uur is de Westerscheldetunnel in beide richtingen voor het verkeer afgesloten vanwege het instellen van het genoemde tegenverkeer.
Begin maart jl. zijn er nieuwe borden boven de tollanen op het Tolplein geplaatst. De ‘oude’ borden waren al in gebruik sinds de opening van de Westerscheldetunnel en waren aan het einde van hun levensduur. Ook hebben de nieuwe borden meer mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld meer dan één beeld getoond worden op de borden. Daarnaast hoeft er geen hoogwerker meer ingezet te worden bij storingen en onderhoud.

Lees ook:Westerscheldetunnel op de schop…
Lees ook:Werk aan de weg bij Westerscheldetunnel
Lees ook:Onderhoud Westerscheldetunnel; 5 en 6 januari a.s.
Lees ook:Tunnelbuis tijdelijk dicht..
Lees ook:Dicht voor onderhoud; Westerscheldetunnel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.