WK Hockey zorgt voor actie bij Volvo

Volvo actie 3 11Tijdens het WK Hockey van 31 mei t/m 15 juni in Den Haag maken de bezoekers kans op een gloednieuwe Volvo V40. Een lot in combinatie met een behendigheidsspel leidt tot de uiteindelijke winnaar. De opbrengst van de lotenverkoop komt ten goede aan het Jeugdsportfonds.

Dagelijks zijn er tientallen vrijwilligers in de weer om zoveel mogelijk loten te verkopen. Vlak voor de wedstrijd van het Nederlandse elftal trekt een notaris iedere dag drie loten. Deze deelnemers staan in de rust van de wedstrijd naast elkaar op het veld voor een spannend behendigheidsspel. Alle dagwinnaars komen nog één keer in actie tijdens de damesfinale op zaterdag 14 juli. De uiteindelijke winnaar kan vervolgens op pad met een gloednieuwe rode Volvo V40.

Volvo actie 2 11De opbrengst van de lotenverkoop komt ten goede aan het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Lees ook:Euromaster steunt Liliane Fonds
Lees ook:Volvo zorgt voor extra veiligheid derde zitrij in XC90
Lees ook:Android-platform in nieuwe Volvo’s
Lees ook:Naomi van As maakt promotie voor Volvo
Lees ook:Volvo brengt nieuwe FL en FMX trucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.