Conti haalt WK naar Nederland

01_conticabanaNederland kleurt Oranje in aanloop naar het WK in Brazilië; het land van de samba, de parelwitte stranden van de Copacabana en bovenal Futebol. Aangezien niet alle Nederlanders naar het land van de Goddelijke kanaries kunnen afreizen haalt bandenmerk Continental een stukje Brazilië naar onze Nederlandse kust. Als warming-up richting het WK kunnen Oranje-fans zich vermaken op de ‘Conticabana’ in Scheveningen van 1 t/m 6 juni. Voor de fans die liever naar de Copacabana gaan biedt de bandenpartner van de FIFA World Cup 2014 de kans om een geheel verzorgde VIP WK reis naar Brazilië te winnen inclusief tickets voor Nederland- Chili. Om hiervoor in aanmerking te komen kunnen fans mee doen met de WK-klapper. Op de Scheveningse Pier wordt een reusachtige opblaasbare band opgehangen. De fans kunnen op www.conticabana.nl voorspellen wanneer deze klapt en daarmee kans maken op de reis naar Rio de Janeiro.

02_Conticabana-siteVan 1 juni t/m 6 juni a.s. worden er dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd op het strand van Scheveningen, zoals een WK-duik, Samba contest en een show van Braziliaanse balgoochelaars. Radio Veronica is de mediapartner die dagelijks het programma Somertijd (16.00 uur – 19.00 uur) vanaf locatie gaat uitzenden. Iedere dag komen verschillende BN’ers meedoen aan het bandenschietspel, waarbij de luisteraars ook kans maken op WK-tickets.

Centraal op de Conticabana staat een reusachtige opblaasbare band. Deze wordt periodiek van extra lucht voorzien. Via het digitale platform conticabana.nl kunnen Nederlanders voorspellen wanneer deze klapt door een tijdslot te kiezen. De persoon met de juiste voorspelling wint een geheel verzorgde WK Vip-reis inclusief een bezoek aan de wedstrijd Nederland – Chili. De WK-klapper staat symbool voor de opbouwende wedstrijdspanning richting de eerste WK-wedstrijd. Om goed te kunnen presteren op het WK en op de weg is de juiste (banden)spanning cruciaal. De WK-klapper laat op een speelse wijze zien wat de gevolgen zijn wanneer de spanning te veel wordt. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle activiteiten kan op de conticabana.nl alles volgen via de dagelijkse Conticabana-journaals.

Lees ook:Kies voor Conti banden en maak kans op een tripje Brazilie
Lees ook:Dacia zet Logan MCV in bij wedstrijd…
Lees ook:Met Hyundai op reis? Auto kopen!
Lees ook:Hyundai druk bezig met WK Voetbal
Lees ook:Belgische winnaar Dreumex Dakar-actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.