Dacia zet Logan MCV in bij wedstrijd…

DACIA LOGAN MCV II (K52) - PHASE 1Dacia start met de Dacia Clubactie! Via deze actie maken alle amateur voetbalclubs in Nederland kans op een splinternieuwe Logan MCV als clubauto. De winnende club wint ook nog eens een geheel verzorgde reis naar Italië, inclusief tickets voor de voetwedstrijd Udinese tegen AC Milan! Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.daciaclubactie.nl. De bijzonder ruime Logan MCV is volgens Dacia de ideale auto voor het gezin en om de kinderen naar voetwedstrijden en -trainingen te brengen. De kofferruimte is met een inhoud van minimaal 573 liter groot genoeg voor de voetbalspullen van het gehele voetbalteam!

Voetbalclubs kunnen zich opgeven via de hierboven gegeven website, waarna ze zo veel mogelijk ‘likes’ moeten verzamelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om iemand anders uit te nodigen voor deelname als je zelf niet lid bent van een voetbalvereniging. De club die aan het einde van de actie de meeste ‘likes’ heeft verzameld, wint een nieuwe Dacia Logan MCV! De winnende club wint bovendien een geheel verzorgde reis naar Italië met een eigen elftal. Het team gaat dan naar de voetbalwedstrijd van de door Dacia Italië gesponsorde voetbalclub Udinese tegen AC Milan.

De nieuwe Dacia Logan MCV heeft alles in zich om net als zijn hoekige maar ruime voorganger uit te groeien tot een succesnummer. De stationwagon biedt uitzonderlijk veel ruimte voor aantrekkelijke prijs van 11.990 euro. De ruimste auto in zijn klasse is bovendien leverbaar met moderne, zuinige motoren, waardoor zakelijk rijders ook in 2014 nog profiteren van gereduceerde bijtelling (20 procent). Dat geldt voor zowel de benzine- als de dieselversie. Kortom: de Dacia Logan MCV is een ijzersterk aanbod voor zakelijke én particuliere automobilisten.

Lees ook:Dacia voor Excelsior
Lees ook:Dacia MCV nu bij de dealers
Lees ook:Nieuwe dieselmotor en prijzen Dacia
Lees ook:Dacia zet leuke MCV Stepway bij de dealer..
Lees ook:Veel auto voor je geld; Dacia Logan MCV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.