Hyundai komt met speciale ix35; de GO!

hyundai-ix35-gobgDe Hyundai ix35 Go! geeft de populaire crossover van Hyundai extra allure voor een pakkende prijs. Met zijn stijlvolle uiterlijk, sterke en efficiënte motoren, rijke standaarduitrusting en talloze extra’s is de Hyundai ix35 Go! in navolging van de Hyundai i10, i20, i30 en ix20 Go! een ijzersterke aanbieding.

Hyundai heeft de populaire ix35 niet alleen uiterlijk opgefrist, ook in technisch opzicht is hij volgens de Koreanen wat aangepast. De ix35 Go! is gebaseerd op de ix35 1.6 GDI 6 MT i-Vision. De Go!-uitvoering profiteert van de nieuwe items van het modeljaar 2014, zoals LED-achterlichten, het Flex Steer-systeem waarmee de bestuurder de tegendruk van de stuurbekrachtiging naar wens kan aanpassen, bandenspanningcontrolesensoren, een geüpdatet stabiliteitssysteem, stoelverwarming voor en achter, privacy glass en parkeersensoren. Als extra heeft de ix35 Go! een groot, modern en gemakkelijk te bedienen fabrieksnavigatiesysteem. Dit systeem is beschikbaar in combinatie met 5 jaar map care, een achteruitrijcamera en een verbeterd audiosysteem. De prijs van de Hyundai ix35 Go! is met € 28.695,- en een consumentenvoordeel van € 1.095,- ten opzichte van de i-Vision-uitvoering ronduit concurrerend.

Hyundai-ix35-statisch-voorzijde_headerDe Hyundai ix35 Go! is er overigens alleen met de gewilde 1.6 GDI-motor (99 kW/135 pk) in combinatie met een 6 versnellingen transmissie. De kleuren zijn Sleek Silver, Steel Gray, Cashmere Brown, Creamy White en Phantom Black met een zwart interieur. Daarmee combineert de actie-Koreaan de kracht van het modeljaar 2014 met een bijzonder rijke uitrusting.

De vernieuwde Hyundai ix35 is volledig ontwikkeld in het Hyundai Motor Europe Technical Centre (HME TC) in Rüsselsheim, Duitsland. Het model behoudt zijn ‘Fluidic Sculpture’-design, dat in 2009 op de autoshow van Frankfurt werd geïntroduceerd en sindsdien tot de sterke eigenschappen van Europese Hyundai-modellen behoort.

Lees ook:Hyundai in actie
Lees ook:Flink zuiniger Hyundai i20
Lees ook:Hyundai in actie – deel 1
Lees ook:Hyundai start EK-actie
Lees ook:Hyundai voor het goede doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.