Helmond heeft weer een Suzuki-dealer

01_Suzuki_dealer_Helmond_pand_VDNSVDNS Suzuki is vanaf 16 mei a.s. de nieuwe Suzuki-dealer voor Helmond en omstreken. Het dealerbedrijf is gevestigd in het pand van Autodroom Helmond, waarvan het ook een onderdeel is. Dit wordt gevierd met een feestelijk openingsevenement, dat het hele weekend duurt.

VDNS Suzuki is gevestigd aan de Varenschut 21D, aan de Autoboulevard Helmond. Het Japanse merk is terug van weggeweest; vijftien jaar geleden verkocht Autodroom Helmond namelijk ook Suzuki. “Ik sta altijd al heel positief tegenover het merk Suzuki. Het is de perfecte aanvulling voor ons bedrijf. Bovendien kunnen we zeer aantrekkelijke aanbiedingen doen, zoals de 50/50-deals met 0% rente en een gratis elektrische fiets bij aankoop van een nieuwe Suzuki”, aldus Frank van den Nieuwenhuijzen, directeur van VDNS Suzuki.

Suzuki 05_iV-4_160Autodroom Helmond heeft twee dealerschappen, twee occasionbedrijven, een cleaningbedrijf, een autoleasemaatschappij én een schadeherstelbedrijf onder zijn vleugels. Het automotive-bedrijf bestaat al 25 jaar. “Ons doel bij Autodroom Helmond is om alle autobehoeften onder één dak aan te bieden. Met Suzuki hebben we nu alle ingrediënten in huis”, vertelt Van den Nieuwenhuijzen.

De opening van VDNS Suzuki wordt groots gevierd in het weekend van 16 mei. Ben je in de buurt en altijd al eens bij Suzuki willen kijken, langs gaan! Voor de kinderen is er een quadbaan en voor de volwassenen zijn er mooie aanbiedingen op diverse modellen. Bovendien toont de Helmondse Suzuki-motorendealer Van de Pol Motoren een aantal Suzuki-motorfietsen.

Lees ook:Suzuki Luykx opent nieuw pand in Amsterdam Z.O.
Lees ook:Suzuki zet zomerse aanbiedingen door…
Lees ook:Suzuki doet in kleding
Lees ook:Suzuki opnieuw betrouwbaar automerk…
Lees ook:Suzuki geeft elektrische fietsen weg bij de Splash…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.