Denk mee met Hyundai over Oranje-bus

02_HYU_spelersbus-b-1920Hyundai zorgt er letterlijk voor dat de spelers en de staf van het Nederlands voetbalelftal veilig en op tijd op de plaats van bestemming arriveren tijdens het WK voetbal in Brazilië. Hyundai is namelijk niet alleen Official Partner van de FIFA, dat voor de organisatie van dit grootste sportevenement tekent, het merk verzorgt ook de bekende spelersbus van Oranje.
Tijdens elk voetbaltoernooi van de FIFA of de UEFA wordt de spelersbus van Hyundai voorzien van een pakkende slogan. Fans kunnen nu stemmen op hun favoriete slagzin.

Vorig jaar hebben duizenden fans hun favoriete slogans ingediend via de FIFA-website. Na een zorgvuldige selectie zijn drie busslogans overgebleven, waarvan slechts één de spelersbus van het Nederlands elftal in Brazilië zal sieren. Voetbalfans kunnen nu zelf de winnende slogan kiezen. De slogans zijn:

• ‘Echte mannen dragen oranje!’
• ‘We scoren met trots’
• ‘Voetbal is onze passie, respect is onze boodschap’

Selecteer daarom nu de slogan voor de Hyundai-spelersbus van het Nederlands voetbalelftal op het WK voetbal in Brazilië. Stem voor Hyundai en voor Oranje!

De slogans van alle Hyundai-spelersbussen van de deelnemende landenteams bekijk je op www.fifa.com of via http://www.hyundai.nl/over-hyundai/evenementen#slogan.

Lees ook:Hyundai sloganactie kent winnaar
Lees ook:Hyundai kiest EK-Sponsorkreet…
Lees ook:Hyundai klaar voor het EK 2012
Lees ook:Hyundai druk bezig met WK Voetbal
Lees ook:Conti haalt WK naar Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.