Mercedes brengt de nieuwe V-Klasse

13C1302_02De nieuwe V-Klasse zet volges het sterrenmerk de toon als het gaat om ruimte, veelzijdigheid, veiligheid en comfort voor maxiaal acht personen. Ook op het gebied van rijplezier laat de V-Klasse zien wat in dit segment het hoogst haalbare is. De motoren leveren hoge prestaties in combinatie met een opmerkelijk laag verbruik. AGILITY SELECT biedt keuze uit vier rijmodi en AGILITY CONTROL zorgt ervoor dat de demping automatisch wordt aangepast aan de weg- en rijomstandigheden. De V-Klasse is vanaf april te bestellen en staat in juni bij de dealer.

13C1359_039De nieuwe V-Klasse blinkt zoals je van een Mercedes mag verwachten uit in veelzijdigheid. Hij is inzetbaar als ruime reisauto voor grote families, hij is een betrouwbare metgezel bij avontuurlijke (sport)activiteiten en hij heeft de stijl en klasse om als VIP-shuttle te dienen. Bovendien biedt de V-Klasse maatwerk. Er is keuze uit drie lengte-uitvoeringen (van 4,90 m tot 5,37 m), twee uitrustingslines (V-Klasse en V-Klasse AVANTGARDE) en drie motoren. Met het slimme optieprogramma is elke V-Klasse bovendien tot in detail te individualiseren. Al deze factoren samen maken de V-Klasse tot een grootse MPV.
Krachtige verschijning

13C1360_102Evenals alle andere modellen van Mercedes-Benz biedt de V-Klasse een hoog ‘welkom-thuis-gehalte’. Dat zit hem in de elegante vormgeving van het interieur, het gebruik van hoogwaardige materialen en attente details zoals ambiente-verlichting. Het gesplitste instrumentenpaneel is met zijn driedimensionale elementen een echte blikvanger. Indien gewenst wordt het bovenste gedeelte afgewerkt in lederoptiek. Ook de stoelen en bedieningselementen zoals het stuur en de versnellingspook zijn uit te voeren met fijn nappaleder. Andere highlights zijn het vrijstaande centrale display, de DIRECT SELECT-keuzehendel (met schakelpaddles bij automatische transmissie) en de innovatieve touchpad. Hiermee is het mogelijk alle telematicafuncties door middel van aanraking of door het invoeren van cijfers/letters te bedienen (in combinatie met Audio 20 CD of COMAND Online). In COMAND Online komen alle audio-, navigatie- en telefoonfuncties samen. Ook een intenetbrowser, LINGUATRONIC spraakbediening en realtime verkeersinformatie zijn geïntegreerd. Optioneel is het high-end Burmester surround-soundsystem met 16 speakers en subwoofer beschikbaar. Wie meer wil weten moet in april maar even richting Mercedes-dealer afreizen. Dan weet je zeker dat je komende zomer met je nieuwe V-Klasse op vakantie of aan het werk kunt.

Lees ook:Mercedes waardeert haar E-Klasse extra op…
Lees ook:Mercedes-Benz; nu al app voor Apple Watch
Lees ook:Weer een upgrade voor aloude G-Klasse Mercedes
Lees ook:Mercedes-Benz prijst de nieuwe V-Klasse
Lees ook:Euro 6 normen voor Mercedes A-klasse motoren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.