Onderhoudsapp voor slordige automobilisten..

SmartphoneEen pushnotificatie via je smartphone of tablet die je attent maakt op het regelen van een afspraak voor een onderhoudsbeurt van je auto bij de dealer. Voor heel wat autobezitters kan het een uitkomst zijn. Met Autosociaal genereert het autobedrijf extra betrokkenheid bij (bestaande) klanten. Via de smartphone wordt de klant automatisch gevraagd een afspraak met de werkplaats te maken voor een apk-keuring of andere onderhoudsbeurten. De apps stellen garagebedrijven eveneens in staat hulp te bieden bij storingen en pech op afstand. Ook kan via de app een schadeformulier worden ingevuld.

Scan10466De dienstverlening van garagebedrijven gaat er door deze technologische innovatie aanzienlijk op vooruit stelt de aanbieder, en omdat de winstmarges op de verkoop van auto’s kleiner worden, wordt het steeds belangrijker om bestaande klanten te binden aan je organisatie. Autobedrijven hebben dus een groot belang bij een vaste klantenkring. Goede service door dit soort apps wordt cruciaal voor deze bedrijfstak, temeer omdat technologie een efficiënter gebruik van de werkplaats mogelijk maakt.

Autosociaal werkt inmiddels samen met tientallen Nederlandse autobedrijven, onderscheidend van een grote dealer met 28 vestigingen tot de kleine garagist op de hoek. De ervaringen zijn positief.

Directeur Roelofs van de aanbieder was afgelopen jaren nauw betrokken bij de ontwikkeling van Gaspedaal.nl (tot de verkoop aan TMG). Het is de eerste zoekmachine met het complete occasionaanbod van de grootste Nederlandse autosites. Gaspedaal.nl heeft ruim 800.000 unieke bezoekers per maand.

Lees ook:Update voor Autosociaal…
Lees ook:Uitbreiding app Autosociaal in de maak…
Lees ook:Autosociaal brengt garage en klant bij elkaar…
Lees ook:Interactieve app moet klanten binden
Lees ook:Auto Trader blijft gewoon in de lucht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.